Почетна / Архива / НАРОД ЗА ВОЈСКУ И ВОЈСКА ЗА НАРОД

НАРОД ЗА ВОЈСКУ И ВОЈСКА ЗА НАРОД

 

ПРЕМИЈЕР ЈЕ РЕКАО ДА НЕ МОЖЕ ДА ДА ВИШЕ ОД ПЕТ ОДСТО. МИ НЕ РАДИМО ЗА ПРЕМИЈЕРА, НЕГО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ рекао је на данашњем скупу Новица Антић Председник војног синдиката

20161127_120212-001

На данашњем протесту, испред миистарства одбране,  окупило се више хиљада грађана који су дали подршку запосленима у војсци. Подршку су својим говорима дали и председник Удружења војних пензионера Јово Тамбурић, председник полициског синдиката Вељко Мијаиловић.

20161127_121316-001

Након одржаних говора окупљени су кренули у протесну шетњу до зграде председништва где је  председнику Томиславу Николићу као врховном комаданту оружаних снага предато писмо.

ПРАВДА И ПРАВО

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ЗАШТО COVID – 19 КОСИ АМЕРИКАНЦЕ?

Објашњење није само у томе што су власти САД у почетку потцењивале епидемију, него и …

2 коментара

 1. Kako se zove zemlja u cijem generalstabu , na celom spratu sede oficiri sile koja ju je pazorila, bombardovala i na njenoj teritoriji napravila svoju bazu, ciji su ministri bivsi ili buduci sluzbenici MMFa, svetske i ostaluh banaka, funkcioneri raznih NVO evroatlanskih udruga?
  A kako se zove premijer?
  Iz ugla okupatora, vojska koja ciji je broj dvadeset puta manji od broja birokata u drzavnoj upravi, u takvoj zemlji predstavlja malu ali potencijalnu opasnost i nepotreban koji okupator finansira iz sopstvenog ratnog plena, odnosno budzeta okupacione zone iliti kolonije.
  Dakle nepotreban trosak. Premijer okupacione zone to samo treba da objasni raji, sto on i cini.

 2. Ko ne hrani svoju vojsku hranice tudju!
  Vojska bez Drzave je topovsko meso predvidjeno da gine na tudjem zadatku!
  Podrzavam borbu Vojske za sopstvenu Drzavu, pa za to su placeni, valjda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *