Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / НАЈЖЕШЋИ УДАР НА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД: ПОКРЕТАЊЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ЛЕГАЛИЗОВАЊЕ ИСТОПОЛНИХ БРАКОВА

НАЈЖЕШЋИ УДАР НА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД: ПОКРЕТАЊЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ЛЕГАЛИЗОВАЊЕ ИСТОПОЛНИХ БРАКОВА

 Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог објавило је пре два дана три јавна позива за укључивање ОЦД (организација цивилног друштва) у радне групе за израду „три важна закона“ – Закон о забрани дискриминације, Закон о родној равноправности и Закон о истополним браковима. 

Циљ овог позива и покретање закона је тотално урушавање темеља Српског народа јер је здрава породица незаменљив процес духовног и социјалног развоја човека.

. У породици се чува вера предака, држи се до основних духовних и моралних вредности које нас воде кроз живот; породица је извор љубави, у њој се учимо дужности, пожртвовању, заједничком подношењу невоља, животној борби, као и подели радости. Породица нам ствара осећање да смо заједно у свему, што важи и када одемо из својих породичних кућа, тамо куда нас живот води. Породица је пуноћа смисла личног самоостварења и заједничке среће.

Друштво  која нема , стабилну, солидарну и одговорну породицу нема  ни државе, ни привреде.У тренутном катастрофалном стању живота обичног човека у Србији,где проблеми вапе за изгласавањем нових закона,где педофили,убице,злочинци још увек нису исправно процесуирани,бављење државе истополним браковима је сулудо.Држава у којој се на све могуће начине и свим могућим средствима урушава вредност породице,не сме себи да дозволи највећи од свих удара и дозволи да особе чије склоности треба да се психијатријски третирају и лече,склапају легалну заједницу.

 Такође нови закон би тим истим девијантним особама дозвољавао усвајање деце,што је злочин.

 У бесомучној јурњави за улазак у ЕУ и због лично богаћење тим чином,власт хрли да уништи најјачи али чини ми се последњи бедем достојанственог живота Србина.

 Јулијана Марковић

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Један коментар

  1. Младенка Тодоровић

    Ово је срамота и велико понижење наших предака, дедова који су се борили за очување наше породице.
    Оваквим предлогом Закона, дај боже да га не усвоје, данашња власт доказује да је школована у нашој земњи Србији а предавачи су били из иностранства (запада) из те Европе и ван ка којима хрле вође Србије, јер су се доста обогатили на терет свог народа, па незнају шта ће са парама. Да је влада као што није, уместо тога да доноси Законе и решава социјалну сигурност Српског народа, она се труди да Затре Српски народ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *