Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / НАЈЖЕШЋИ УДАР НА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД: ПОКРЕТАЊЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ЛЕГАЛИЗОВАЊЕ ИСТОПОЛНИХ БРАКОВА

НАЈЖЕШЋИ УДАР НА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД: ПОКРЕТАЊЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ЛЕГАЛИЗОВАЊЕ ИСТОПОЛНИХ БРАКОВА

 Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог објавило је пре два дана три јавна позива за укључивање ОЦД (организација цивилног друштва) у радне групе за израду „три важна закона“ – Закон о забрани дискриминације, Закон о родној равноправности и Закон о истополним браковима. 

Циљ овог позива и покретање закона је тотално урушавање темеља Српског народа јер је здрава породица незаменљив процес духовног и социјалног развоја човека.

. У породици се чува вера предака, држи се до основних духовних и моралних вредности које нас воде кроз живот; породица је извор љубави, у њој се учимо дужности, пожртвовању, заједничком подношењу невоља, животној борби, као и подели радости. Породица нам ствара осећање да смо заједно у свему, што важи и када одемо из својих породичних кућа, тамо куда нас живот води. Породица је пуноћа смисла личног самоостварења и заједничке среће.

Друштво  која нема , стабилну, солидарну и одговорну породицу нема  ни државе, ни привреде.У тренутном катастрофалном стању живота обичног човека у Србији,где проблеми вапе за изгласавањем нових закона,где педофили,убице,злочинци још увек нису исправно процесуирани,бављење државе истополним браковима је сулудо.Држава у којој се на све могуће начине и свим могућим средствима урушава вредност породице,не сме себи да дозволи највећи од свих удара и дозволи да особе чије склоности треба да се психијатријски третирају и лече,склапају легалну заједницу.

 Такође нови закон би тим истим девијантним особама дозвољавао усвајање деце,што је злочин.

 У бесомучној јурњави за улазак у ЕУ и због лично богаћење тим чином,власт хрли да уништи најјачи али чини ми се последњи бедем достојанственог живота Србина.

 Јулијана Марковић

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *