Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВУЧИЋ:“ДЕЦУ ИЛИ У ФАБРИКУ ИЛИ У ЊИВУ“

ВУЧИЋ:“ДЕЦУ ИЛИ У ФАБРИКУ ИЛИ У ЊИВУ“

„Деца ће морати да науче да раде или у фабрикама или у њиви“ изјавио је председник Србије Александар Вучић данас гостујући на Радио телевизији Панчево. Тако нам је „златно доба“ СНС дошло и пре него што је власт кроз „Будућност Србије“ најављивала, а све под изборним слоганом „За нашу децу“!

Након предизборног спота са девојчицом који је забранио РЕМ и чињенице да се болесна деца лече апелима са билборда, Вучић је још једном „показао“ да зна каква је будућност наше деце. Ако он остане на власти…

Гостујући у емисији „Лице нације“ председник Србије је истакао да постоје две ствари које ће људи морати да упражњавају уколико желе напредак.

– Прва ствар је та да ће деца у школама морати два сата дневно да раде, да буду припремљени за посао, да раније одлазе од родитеља и да буду спремни да раде или у фабрикама, или у њиви, или било где, али мораће да науче да раде. Друга ствар је много важнија, то је да када завршите факултет са 23, 24 или 25 година или средњу школу са 18,19 година, да после тога не можете све време само радите, а да не напредујете на интелектуалном нивоу, већ да морате да издвојите два сата дневно да учите – истакао је Вучић.

Кампања која се симболично зове „За нашу децу“ јесте све, али изгледа да само за нашу децу није. Будућност Србије ће тако морати да физикалише и да се прилагођава систему док нам не буде боље, а то ће, према Вучићу, бити 2025. до када нас очекују просечне плате од 900 евра.

– Није крај живота када сте завршили школу, да машете својом дипломом. Ја сам завршио Правни факултет и да узмем да машем својом дипломом. Није довољно. Морате да се усавршавате, морате да учите додатно, морате да напредујете, јер то је оно што захтева савремени свет. Мењају се технологије, мењају се услови живота, сазнају се многе нове ствари и то је оно што ми можемо и морамо да урадимо – закључио је Вучић.


Тако нам је „златно доба“ СНС дошло и пре него што је власт кроз „Будућност Србије“ најављивала, а све под изборним слоганом „За нашу децу“! 

Преузето Корени

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Шта је Монтенегро до концентрациони логор за Србе?

„Шта је Монтенегро до концентрациони логор за Србе, с том разликом што у њему не …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *