Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ЋУТИШ?ГДЕ ОНОЈ ФУКАРИ ОД ЂУКАНОВИЋА ДА СЕ ЗАМЕРИШ.ЗАДУЖИО ТЕ

ЋУТИШ?ГДЕ ОНОЈ ФУКАРИ ОД ЂУКАНОВИЋА ДА СЕ ЗАМЕРИШ.ЗАДУЖИО ТЕ

Знаш ли, Александре Вучићу, државниче јада да је о Дану државности Србије у Русији служена молитва за упокојене српске јунаке?!

У Липецку, за 108 анђела с Кошара, Христових војника, наше деце…

Зашто би знао?

И да знаш зашто би марио, јер шта су страдалници за заветну светињу до шака костију под шаком земље о којој онако надахнуто говориш, још надахнутије је издајући?!

Великим речима прикриваш велико зло које чиниш Србији, и што је најжалосније изгледа да мало ко више и мари.

Постало је неподношљиво лако слушати велике лажи живећи у великој беди навелико убеђени да ће све проћи ако ћутимо, затворимо очи и бројимо до…

Ваљда до тренутка када ћемо схватити да смо ћутећи теби оставили потомцима тишину да у њој залудно траже гласа за себе, но…

Други величају и оплакују наше страдалнике за нашу светињу!

Руси, браћа, крв – крви наше, док ти понизно и покорно на повоцу немачких и америчких гонича бедних послушника стављаш белег на какве авионе и возове којима Београд спајаш с Приштином као два туђина!

Још се удворице мизерне успињу на прсте да велеиздају по ко зна који пут прикажу мудрошћу човека који има визију.

Имаш је ти, нема спора, само што је твоја визија Србије да ни она не сме бити већа од тебе и твојих лажи!

Док далеко од Орашца подврискујеш о поносној и славној Србији тамо негде, у подрумима западних амбасада гласом удворице питаш још колико је довољно да остане таман за тебе, ни корак више, нудећи за укидање шиптарских такси прекид кампање за повлачење признања оне крваве Тачијеве и Харадинајеве проклетиње “косова”!

Руси, браћа, крв- крви наше оплакују наше јунаке док бедници твоје “српске листе” јаничаре Аљбину Куртију, крволоку чистих руку али крваве душе, наздрављајући бедним фотељама с колегом Антоном Ћунијем!

Знаш ли ко је то?!

Дабоме да знаш!

Звер, проклета ђавоља звер која је на Кошарама, из заседе како ђавољем накоту приличи, масакрилала нашу децу!

С таквима се борите за “компромис”?!

Над грбовима деце, анђела, Христових војника распињете Христа убеђујући да је управо то “компромис”: наш крст- њихови клинови..?

Онолике речи, речетине о витезовима Марићеве јаруге (достојан ниси да их поменеш), државниче насловних страна, док ти Србе у Црној Гори распињу, раскивају тарабе прађедовске, јуришају немани на олтаре свете Српске православне цркве, а ти..?

Ћутиш, у томе и лажи си најумнији.

Ћутиш, где оној фукари од Ђукановића да се замериш, задужио те је онолико да му се ни “државним ударом” ниси могао својски одужити већ ваља на кантар додати и Србље па ћете се лако раскусурати ако шта преостане…

Верујем да су ти баш као и тој бизи мрски молебани и литије, мрско небо на које је узмакла Црна Гора, мраска помисао да Срби желе нешто више осим тебе, јер Србије и српства је довоно околико колико ти под ђон и у велике испразне речи стане…

Ништа ти о Србији не знаш, накупче и шићарџијо!

Не би схватио ни да си чуо звона из Липецка и видео сузе дичних падобранаца (славни ВДВ) што су у тишини молили за: Дејана, Предрага, Илију, Драгана, Тибора, Крунослава, Миодрага, Владимира, Горана…

За нашу- своју децу!

Жалили су крв нашу као крв своју и славили је, јер где брат падне за светињу, Христа- није пао већ је васкрсао у Христу и у брату!

Шта ти о томе знаш без да их поменеш кад ти ваља стужити се пред камерама, а далеко од њих, у лагумима западних “светилишта” молити своје “богове” за још шаку власти шаку Србије.

Не више од онога колико ти је доста за под ђон и за ехо великих речи, великих лажи и понајвеће издаје!

Но, купио си довољно ћутње да је твоја лаж једина истина, нажалост!

Ови што се тобож боре против тебе- боре се против себе да те чиме не угрозе, јер и њима је Србије довољан тај напрстак, биће..?

Звонила су звона Русијом док су Србијом одзвањале твоје лажи.

Зазвониће и овде, буди убеђен, а онда неће бити довољно тишине да њом уставите усталу Србију, буди убеђен!

Ништа ти о Србији не знаш, напослетку ће те сопствене лажи проказати и сјурити на тебе!

А, шта си ти без њих до преплашена сен, бледи параф на издаји Србије, облак прашине што ће за собом у бегу од тебе дићи ови што ти на лажи најгласније аплаудирају, лажно…
Михаило Меденица

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *