Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / СВИ ВУЧИЋЕВИ ПОСЛОВИ СУ ИСКЉУЧИВО КРИМИНАЛНЕ ПРИРОДЕ

СВИ ВУЧИЋЕВИ ПОСЛОВИ СУ ИСКЉУЧИВО КРИМИНАЛНЕ ПРИРОДЕ

 30. јанауара Ана Брнабић и министри из њене Владе гласали су да наша огњишта, њиве, воћњаци, пашњаци, могу бити одузети и дати мигрантима, да им морамо уступити школе, месне заједнице, земљиште да подижу џамије… Ана ће после тога побећи у бели свет, са хрватским пасошем. Требаће нам времена да је пронађемо и казнимо, на начин како то заслужују злочинци, попут ове сподобе.

 

Влада Србије донела је 30. јануара низ уредби које омогућују масовно усељавање миграната, њихов смештај, издржавање, добијање држављанства, отимање имања и кућа од грађана који у њима нису стално настањени…

На челу Владе Србије је држављанка Хрватске Ана Брнабић, а позната су и имена осталих министара, који су гласали за усвајање ових сурових и злочиначких прописа који доводе Србију у стање нестајања.

Ако преживимо ову злочиначку Владу, премијерка и министри морају бити приведени закону, на доживотни затвор, морају се њихова имена уградити у уџбенике, да генерације уче о злочинцима који су издали земљу. Ако Бог да, ако дође до општег устанка, њихово деловање треба одмах скратити.

Ове хуље извршавају захтев шизофреног диктатора да испуни своје обећање дато Ангели Меркел, одлазећој немачкој канцеларки, која је за време својих мандата од Немачке створила Четврти рајх.

Вучић је прихватио да из Немачке, у Србији, збрине око 600.000 миграната, којима је ускраћен азил, јер су проглашени као опасни по безбедност Немачке. А то је од њега тражио и Џорџ Сорош.

Од овог суманутог повезивања Вучића са Сорошем, са Меркеловом, са шеицима и Арапима може нас, од нестанка, спасити брзо везивање шизофреног Вучића и његових министара.

Тог 30. јанауара Ана Брнабић и министри из њене Владе гласали су да наша огњишта, њиве, воћњаци, пашњаци, могу бити одузети и дати мигрантима, да им морамо уступити школе, месне заједнице, земљиште да подижу џамије… Ана ће после тога побећи у бели свет, са хрватским пасошем. Требаће нам времена да је пронађемо и казнимо, на начин како то заслужују злочинци, попут ове сподобе.

Сви Вучићеви послови су били искључиво криминалне приоде.

Сарадња са Арапима, Кинезима, Севернокорејанцима, Турцима, била је искључово заснована на његовом приватном бизнису и похлепи, а на штету грађана.

Посланици СНС-а и данас телале у Скупштини како мигрантима треба да омогућимо најбоље услове за живот. Једна посланица у томе предњачи, па предлажем да када Вучић падне, ову жену одведемо у избеглички центар у Обреновцу и пустимо је да помогне мигрантима да осете мирис женског тела. Да им она изађе у сусрет.

Светска здравствена организација је прогласила епидемију Корона вируса и одредила мере које треба да предузимају локалне службе. Свака држава контролише увоз робе и људи из Кине, карантин је одређен на 14 дана.

Србија не мари за то. Аутобус с туристима из Вухана несметано је прошао кроз Србију, Кинезима је само измерена температура на граници. То није довољно да би се открио вирус, јер сваки пацијент може да температуру обори с обичним парацетамолом или сличним леком.

Русија је забранила увоз свих телефона из Кине. Кад би то Србија урадила, а морала би, пропао би посао Ненада Ковача, званог Неша Роминг, и његовог директора, Вучићевог бившег кума Николе Петровића.

Златибор Лончар је на Пинку рекао да је Вучић „дао државу својим сарадницима, који нису знали ни где је лево, а где десно, а сад се понашају као да је Србија њихова дедовина, раде шта хоће и мисле да им нико ништа не може“.

Лончарево признање не оптужује само бахате напредњачке шерифе, него и њега лично, а нарочито Вођу.

Прошле недеље је одржана седница Управног одбора РТС-а. Председник УО, Владимир Вулетић, није дозволио да буде расписан конкурс за директора и главног уредника Информативног програма, иако то закон налаже.

То показује да Вучић жели да Драган Буљошевић и Ненад Љ. Стефановић, као проверене слуге, опуштено воде изборну кампању, да воде бесомучну пропаганду насељавања исламских миграната у Србију, који треба, за инат Вашингтону, створе калифат у Евопи, одакле мирно могу рушити све европске вредности, па и америчке амбадсаде, привредна представништва. И Буљошевић и Стефановић су, као проверене ништарије, спремни да служе до смрти смртном Вођи.

На изградњи пруге Београд – Нови Сад и Коридора 11 радили су грађевински радници из Индије. После неколико неуспешних штрајкова, недавно су успели да побегну из Србије.

Фирма „Николић доо“ из Краљева остала им је дужна две и по плате, али Индијци су срећни што су успели да се извуку из ове трагичне земље. То показује у каквом стању је Србија.

Поремећени Вучић је пред самим крајем. Треба га што пре свезати, да не сахрани државу Србију и њене грађане, а европским државама стави нож под грло.

Преузето Таблоид

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

НАЈГОРА ЈЕ БОЛЕСТ ОСТАТИ БЕЗ ДОДИРА

 Ево, болест поново и незадрживо надолази са свих страна. Епидемија нигде није одлазила одавде, постала …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *