Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ХАРАДИНАЈ:“И МИЛОШЕВИЋ И ВУЧИЋ СУ ОВДЕ НЕКАДА СЕДЕЛИ ПРЕКРШТЕНИХ НОГУ.“
фото Факти

ХАРАДИНАЈ:“И МИЛОШЕВИЋ И ВУЧИЋ СУ ОВДЕ НЕКАДА СЕДЕЛИ ПРЕКРШТЕНИХ НОГУ.“

Наши стари су говорили: лаже к`о Турчин. Знали су шта говоре. Данас сви водећи приштински Шиптари „лажу к`о Турчин“. Ко не зна шта је било и због чега је баш тако било, помислио би да су зликовци и терористи УЧК заиста побеђивали и некога успешно терали и на крају отерали. А да против Србије није заратио комплетан НАТО – Харадинај и његови не би се ни у Тирани зауставили. Веровали би да су у Драчу сигурнији од Срба.  УЧК  ни са армијом Албаније није имала никакву шансу да 1999-те победи!

 

АМЕРИЧКО-натовски окупациони премијер „Косова“ техничком мандату – Рамуш Хараиднај – изјавио је да председник Србије Александар Вучић може да пориче многобројне злочине извршене на Косову, али да не може да порекне да га је са Косова отерала Ослободилачка војска Косова.

Говорећи на академији поводом годишњице погибије Абедина Реџе и његових 40 сабораца током рата на Косову, Харадинај је рекао да „Вучић и његове колеге (Александар) Вулин и (Ивица) Дачић поричу Рачак, али не могу да порекну да су их дечки из ОВК отерали са Косова“.

„…И (Слободана) Милошевића и Вучића, то не могу да порекну. Јер су некада овде били прекрштених ногу. Знамо ко је све боравио у (хотелу) Гранд. Не само да више није могао да се врати, већ ћемо као народ још да ојачамо. Ко буде покушао да сломи Албанце нека мало – научи из историје“, рекао је Харадинај.

Преузето Факти.рс

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Свети Василије Острошки ЧУДОТВОРАЦ

У сваком народу и у сваком времену Свечовекољубиви Господ даје Црквом Своје светитеље, који ће …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *