Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ВЕЋ 30 ГОДИНА СРБИЈУ УБИЈА „ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА“ СТВОРЕНА ОД ОНИХ лажних НА ВЛАСТИ

ВЕЋ 30 ГОДИНА СРБИЈУ УБИЈА „ЛАЖНА ОПОЗИЦИЈА“ СТВОРЕНА ОД ОНИХ лажних НА ВЛАСТИ

СВИ СУ БИЛИ СА СВИМА У ВЛАСТИ, СВАКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ СУ У СТВАРИ САМО БОРБА ЗА ДЕО ПРОЦЕНТА ОД ВЕЋ ОПЉАЧКАНЕ И ПОНИЖЕНЕ СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА.

Уставом из 1990 када је омогућено вишестраначје ствара се и јача кримилнална партократска организација која ждере Србију, а чине је све странке у Србији. Ту криминалну партократску организацију чине саможивци којима су лични приземни интереси најпречи. Страшно је то што увек постоји опозиција за интерну манипулацију и она друга опозиција чије стварање и постојање даје легитимитет накарадним изборима.

Очигледно је да Вучић одлично игра ову манипулативну игру и да је све партије купио или уценио да раде за њега и његов опстанак на власти. Постају смешна вишегодишња објављивања о проневерама ЖУТИХ и свих других а да при том Ђилас нити било који други политичара од те савезне групације није хапшен. Протести 1 од 5 милиона су још једно заваравање народа,  тестови у корист власти и трошење  народних ресурса за борбу. Много разлога за хапшења људи који учествују у овим ЛАЖНИМ протестима је било али хапшења се нису десила обзиром да су све акције унапред договаране са ЗВАНИЧНИМ ВЛАСТОДРПШЦИМА ( фарбање ртс-а, блокада ртс-а, перформанси са моторном тестером, покушаји да се заставом сруши Народна скупшштина….). ТРОШЕЊЕ НАРОДНИХ РЕСУРСА ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВЛАСТОДРЖАЦА то ради опозиција која служи за ИНТЕРНУ МАНИПУЛАЦИЈУ народом. Ова опозиција то ради са већ унапред договореним сценаријом, исходом и позицијама за најактивније и послушне након избора.

Заговарање БОЈКОТА је невероватна ПРЕВАРА обзиром да је страначка војска ДУЖНИХ снс-у толико јака и да ће они који су се већ окористили, они који очекују престанак забране запошљавања, они којима слобода зависи од опстанка ове власти, они који некажњено пљачкају…. врло радо да изађу и гласају за партију која ће им обезбедити још 4 године лагодног живота. Без обзира што ће се убрзо са својим потомством љубити преко скајпа и  што већ знају да ће им због ЛОЈАЛНОСТИ и подршке гробови ЗАРАСТИ У КОРОВ ОНИ ЋЕ ГЛАСАТИ а потомства бити далеко или ће их бити срамота да приђу гробу због издаје коју починише. У нашем накарадном изборном закону и 100 дужних, лојалних, уцењених, купљених или затрованих обећањима је довољно да гласа да се већ исти дан објави изборна победа са 100 одсто гласова.

Како би избори ЛИЧИЛИ НА ЛЕГИТИМНЕ створене су и ОПОЗИЦИЈЕ ЗА СВЕТ оне се финансирају из истог СНС државног буџета које такође раде по већ договореном сценарију за одређене проценте функција а и новца у предизборној кампањи и након избора. И за њих постоје одређене границе „пљувачине“ упућене власти како би народу опозициона деловања изгледала што верније.

Јако је тешко обичном бирачу да препозна ко је ко. Један део бирачког тела је искрен и изманипулисан ЛАЖНОМ ИДЕЈОМ И ПРОГРАМИМА које  ни једна странка није спроводила након избора јер програми искључиво служе за ПРЕДИЗБОРНУ МАНИПУЛАЦИЈУ. На велику жалост већи број бирачког тела чине они које срећним чини осећај припадности и нада у остаривање личних приземних циљева. Тај део народа је потпуно свестан саучесништва у сатирању будућности властитим потомствима али и поред тога пристаје да за један сендвич, литру уља, обећања или чак за обичну масовну туристичку посету неком од градова у преизборној кампањи да подршку и глас УНИШТИТЕЉИМА СРБИЈЕ.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ БОРБИ МОРАМО РАДИТИ НА СВЕСТИ БЛИЖЊИХ И ОНИХ КОЈИМА СУ ОПШТИ И ИНТЕРЕСИ ПОТОМСТАВА ПРЕЧИ ОД ЛИЧНИХ ПРИЗЕМНИХ.

ПРИКЉУЧИ СЕ

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Свети Сава, народни учитељ и просветитељ

Још у раним хришћанским временима, један византијски цар је рекао: “Величина једног народа не гледа …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *