Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / МАРИНИКА ТЕПИЋ – ЈЕДНА ОД ПОДНОСИЛАЦА РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕОНОЦИДУ У СРЕБРЕНИЦИ! (ПДФ)

МАРИНИКА ТЕПИЋ – ЈЕДНА ОД ПОДНОСИЛАЦА РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕОНОЦИДУ У СРЕБРЕНИЦИ! (ПДФ)

 

МАРИНИКА ТЕПИЋ, ПОТПРЕДЕСДНИК ССП ДРАГАНА ЂИЛАСА, ЈЕ ЈЕДАН ОД ПОДНОСИЛАЦА РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕОНОЦИДУ У СРЕБРЕНИЦИ!

 

Руска Федерација је 2015.године у Савету безбедности УН уложила вето и тиме блокирала Резолуцију о геноциду у Сребреници коју је предложила Велика Британија.

Тим чином Русија је спасла српски народ од неправде коју су британци хтели да наметну српском народу, као жиг који би сва наша будућа покољења носила на својим плећима. И не само жиг неправде, него би српски народ морао да плати, вероватно стотине милиона евра, одштету за геноцид који Срби НИСУ починили.

Последично би и Р. Српска била укинута!

На тему Резолуције о Сребреници падају сви западни играчи који не смеју да писну супротно ставу В. Британије и колонијалне Агликанске круне!

Ово због тога што народ у Р. Србији треба да схвати да борба против штетне власти треба да се води, али ту борбу не могу да предводе они који желе да наметну српском народу жиг геноцидности!

Међу предлагачима, да се 2016. године у Народној Скупштини Р. Србије, усвоји Резолуција о геноциду у Сребреници, била је и Мариника Тепић, бивши високи функционер ЛСВ-а, а садашњи потпредседник Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.

За разне афере,корупцију, урушавање уставног поретка Р. Србије, треба да одговарају сви носиоци јавних овлашћења који су кршили устав и правне нормe Р. Србије, почев од ове власти па у рикверц, редом, од првог до последњег!

Пре него што се занесете подршком било ком политичару, који разним аферама замагљују своје ставове о српском народу и државотворној политици, поставите им питања:

1. Да ли подржавају Резолуцију о геноциду у Сребреници?

2. Да ли подржавају противуставни бриселски споразум?

3. Да ли подржавају НАТО програм “Партнерство за мир”?

4. Да ли подржавају противуставни ССП (Споразум о стабилизацији и придруживању ЕУ) који Косово и Метохију НЕ препознаје као саставни део Републике Србије?

5. Да ли се залажу за преговоре са Албанцима који су изабрани на изборима према сецесионистичком уставу Косова, противно уставу Р. Србије и Резолуцији 1244 СБ УН?

Када вам буду одговорили на та питања, видећете да нема разлике између ове штетне власти и лажне опозиције, они су ЈЕДНА ФЛАША СА ДВЕ ЕТИКЕТЕ, иста либерална идеологија, са “обећањем” : “Мајке ми миле, ми смо поштенији од њих” ! – НЕ! То није идеолошка опозиција која ће донети добро српском народу.
То је ФОТЕЉШКА опозиција!

Следи пдф документ предлога Резолуције о геноциду у Сребреници где се види да је Мариника Тепић, између осталих, потписник те Резолуције

predlog-rezolucije-o-genocidu

 

 

Хвала на пажњи.
Србија ће БИТИ НАША ПРИЧА – А НЕ ТУЂА!

Гордана Бераров Валчић

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

Свети Сава, народни учитељ и просветитељ

Још у раним хришћанским временима, један византијски цар је рекао: “Величина једног народа не гледа …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *