Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ЂУКА ОПЛЕО ПО САБОРЦИМА: Појели би канту измета само да сачувају фотеље! ПОЛТРОНИ И ИДИОТИ

ЂУКА ОПЛЕО ПО САБОРЦИМА: Појели би канту измета само да сачувају фотеље! ПОЛТРОНИ И ИДИОТИ

Посланик СНС поједине страначке колеге назвао полтронима и идиотима који тапшу Вучићу иако га мрзе

Посланик СНС Владимир Ђукановић ударио је на страначке колеге називајући их полтронима и идиотима, тврдећи да би „појели кофу измета да им је да Вучић“ како би сачували задњице у фотељама, иако га мрзе и једва чекају да му се измакне столица на вешалима.

Ђукановић у ауторском тексту у Блицу каже да је такве Вучић на недавној седници ГО СНС отресао, а „ви му тапшали јер по вама посипа кофу фекалија које сте заслужено добили“.

– Озарио сам се јер сам укапирао да ипак се све зна о вашим неделима и марифетлуцима, те да нисам узалуд годинама причао у шта нам се странка претвара и да поштен и честит свет у тој странци црвени због вас. Џабе вам сва богатства и сва искоришћавања позиције док сте на власти кад вам је карактер нула – навео је у отвореном писму и наставио:

– Да вам је Вучић тај дан свима поделио кофу измета и рекао да поједете пред камерама, ви бисте у сласт то урадили и тапшали му. Добрим делом јер сте полтрони и другачије не умете да живите осим вазално, а другим делом јер мислите да ћете кроз тај аплауз сачувати задњице у фотељама.

Бојан Клачар из Цесида каже да је Ђукановић и раније знао да исклизне из доминантне идеологије СНС пошто у јавним наступима инсистира на директним порукама и не либи се да уђе у расправу:

– Новина је што су до сада у јавности из СНС слали поруке да су хомогени. Засад није познато да ли он говори у своје име или у име групе напредњака који мисле исто као он.

Курир.рс/Б. Б.
Фото: Ана Паунковић

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

Свети Василије Острошки ЧУДОТВОРАЦ

У сваком народу и у сваком времену Свечовекољубиви Господ даје Црквом Своје светитеље, који ће …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *