Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / СРБСКИ НАРОД ЈЕ ПОБЕДИО

СРБСКИ НАРОД ЈЕ ПОБЕДИО

КАРАЏИЋ ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ ПОРУЧИО: Српски народ је победио, Хаг ми ништа не може; Поносно чувајмо Републику Српску.

Адвокат и члан тима одбране Радована Караџића, Марко Сладојевић у изјави за РТРС, пренео је шта је први председник Републике Српске поручио српском народу после изрицања пресуде.

– Српски народ и ја, заједно са њим, смо већ победили. Створена је Република Српска, а српски народ је слободан у властитој држави.
Жртва коју ја подносим је мања од других. Хиљаде младића је својим животима изградило Републику Српску. Многи су постали ратни инвалиди…
Највећу жртву су поднеле мајке чији су синови, често јединци, дали живот за слободу српског народа. То су истинске жртве.
Ова јалова освета Хашког трибунала мени, старцу, не може ништа. Нисмо се предавали ни када је било далеко теже, па ни овако утамничен нећу престати никада да се борим за истину о нашој праведној борби у рату који нам је наметнут и у којем су страдала сва три народа.
У сваком рату, нарочито грађанском, изроди почине злочине које је наша држава, ако је знала, осуђивала и процесуирала. Ми смо се часно борили за слободу и једнакост српског народа у Босни и Херцеговини. Зато, увек и свуда, будимо достојанствени, не мрзимо друге и поносно чувајмо оно што је изнад свих нас – нашу Републику Српску – рекао је Караџић.

Извор:Вечерње новоси

Информације о Jasna Radojicic

Погледајте такође

НАЈГОРА ЈЕ БОЛЕСТ ОСТАТИ БЕЗ ДОДИРА

 Ево, болест поново и незадрживо надолази са свих страна. Епидемија нигде није одлазила одавде, постала …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *