Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / БОГОЉУБ КАРИЋ – КАКО ЈЕ СИРОМАШНИ ДЕЧАЧИЋ ИЗ ПЕЋИ КОЈИ ЈЕ ХЛЕБ ЈЕО СВАКОГ ТРЕЋЕГ ДАНА ПОСТАО МЕГА БИЗНИСМЕН
Мара и Боги на Пинку откривају тајне пословног успеха: 1. Опљачкаш 60 милиона евра, 2. Побегнеш у Русију 3. Уђеш у коалицију са СНС 4. Платиш откуп греха 5. Тужба одбачена 6. Из студија Пинка смејеш се жртвама... Текст и слика: Првослав Момчиловић

БОГОЉУБ КАРИЋ – КАКО ЈЕ СИРОМАШНИ ДЕЧАЧИЋ ИЗ ПЕЋИ КОЈИ ЈЕ ХЛЕБ ЈЕО СВАКОГ ТРЕЋЕГ ДАНА ПОСТАО МЕГА БИЗНИСМЕН

БОГОЉУБ КАРИЋ – КАКО ЈЕ СИРОМАШНИ ДЕЧАЧИЋ ИЗ ПЕЋИ КОЈИ ЈЕ ХЛЕБ ЈЕО СВАКОГ ТРЕЋЕГ ДАНА ПОСТАО МЕГА БИЗНИСМЕН

 

У његовој „каријери“ пресудне су године између 19-e и 20-e када је свирао хармонику на испраћају у војску синовцу Азему Власију где је упознао највиђеније комунисте са Косова и Метохије и када је у 21-ој години почео да ради за савезну Удбу.

Већ у 23-ој има своју приватну радњу основану са капиталом Удбе.

У 25-ој постаје приватни предузимач.

У 27-ој власник грађевинског предузећа.

Успут је оштетио на десетине српских породица на Косову и Метохији.

Успут је продавао националисте са Косова и Метохије Удби и пријављивао их полицији.

Међу њима је и Дугалић Стеван (1976 ухапшен од Удбе као велико српски националиста), Симић Михајло (1977. ухапшен од Удбе под оптужбом да је наоружавао Србе у Метохији), Јовић Бранко (тадашњи директор приштинског музеја, ухапшен-отет од стране Удбе 1975. због неслагања са Уставом из 1974. године, ухапшен у кући Карића, жив и данас у Београду, пише књигу о томе у својој 80-тој години), Новичић Дубравко (ухапшен 1977. као осумњичени за сарадњу са четничком емиграцијом), и још многи, многи други виђенији Срби и националисти које је Карић ПРОДАО Удби.

Удба га је богато награђивала за то.

Већ од 1972. а нарочито после 1980. учествује у масовном наговарању да се прода имовина шиптарима, често уз примену силе са другим удбашима.

Остало је забележено да је „група људи из тајне полиције“ у Пећи за неколико ноћи „наговорила“ 4 породице да продају земљу и да се одселе. Групу је предводио Богољуб Карић.

Каснијих 80-тих јача своју империју са новцем који почиње да стиже од разних комбинација са шиптарском мафијом. И даље ради са Удбом. Ради са Арканом и другим удбашима.

90-тих развија максимално своју империју. Чак добија и службену значку ДБ као и многи други.
Званично је био и на платном списку СДБ од 1991.-1997. године.

Окрвавио је руке много пута, можда не директно али типовањем и цинкарењем људи који су ликвидирани од стране Удбе или СДБ.

Догађаји из ближе историје су вам познати, не бих да их понављам.

Само за крај желим да вам кажем да исти канали – братски канали који су почели са Озном па Удбом па СДБ па ДБ па Биа, канали који су најачи у Србији, јачи од сваке власти и који су и Миру Марковић склонили на сигурно, склањају и Карића да пере крвави удбашки новац на Истоку.

У Европи би људи као Карић били ПОРТИРИ.

У Србији су газде.

Све док постоји Удба,постојаће разни Карићи. Увек ће их налазити и од њих стварати бизнисмене, дипломате, политичаре, квази националисте, квази левичаре, лажне синдикалце, лажне демократе, лажне десничаре, лажне глумце, лажне певаче….

Све док има Удба корист од њих.

Кад се угаси Удба, Србији ће сванути…

 

Мара и Боги на Пинку откривају тајне пословног успеха:
1. Опљачкаш 60 милиона евра,
2. Побегнеш у Русију
3. Уђеш у коалицију са СНС
4. Платиш откуп греха
5. Тужба одбачена
6. Из студија Пинка смејеш се жртвама…

 

Текст и слика: Првослав Момчиловић

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *