Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ПРАВДА ЗА ГРАЂАНЕ БЕОГРАДА, ПРАВДА ЗА CarGo АПЛИКАЦИЈУ

ПРАВДА ЗА ГРАЂАНЕ БЕОГРАДА, ПРАВДА ЗА CarGo АПЛИКАЦИЈУ

ТАКСИ КАРТЕЛ ПРОТИВ ГРАЂАНА БЕОГРАДА И СЕРВИСА CarGo КОЈИ ФУНКЦИОНИШЕ У КОРИСТ ГРАЂАНА

Грађане Београда и посетиоце који посећују Град Београд  од бахатости и безобразлука појединих таксиста штити само CarGo апликација.

CarGo апликација јефтинија и потпуно је транспарентан  и организован систем који  не оставља простор за пљачку грађана . Овај систем је конкурентан ценом. квалитетом услуге и односа возача према клијентима па је тиме и трн у оку  појединацима који чине такси организовану криминалну групу.

Такси картел показује своју снагу и удара на CarGo апликацију уз помоћ градских власти, а они уместо да су од власника  CarGo апликације затражиили помоћ  и имплеметирали апликацију на цео такси систем и тиме ртешили више децениски проблем, они саучествују у нелегалном одузимању возила,

Таксисти још једном показују бахатост и јаку жељу да задрже могућност варања и пљачке грађана Београда. Таксиста Александар Бјелић се ставио на чело јавих служби и управљао акцијама одузимања аутомобила CarGo возачима.

Питање је за јавне службе како је могуће да један човек који дугује за порез, не одазива се позивима суда може да управља акцијама у корист криминалног такси картела.

 

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ЗАШТО СЕ ИЗ ОСТРОГА НЕ СМЕ ИЗНЕТИ НИШТА СЕМ МИРНЕ ДУШЕ И ЧИСТЕ САВЕСТИ..

 Из светиње човек мора да изађе само чист, исповеђен, мирне душе и чисте савести, помирен …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *