Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / МИХАЈЛО ПУПИН …ДАНАШЊИ ВЕЛИКО ГЛОБАЛНИ МАСОНСКИ АНТИТЕСЛА ПРОЈЕКАТ
Слика: драга Ана

МИХАЈЛО ПУПИН …ДАНАШЊИ ВЕЛИКО ГЛОБАЛНИ МАСОНСКИ АНТИТЕСЛА ПРОЈЕКАТ

МИХАЈЛО ПУПИН …ДАНАШЊИ ВЕЛИКО ГЛОБАЛНИ МАСОНСКИ АНТИТЕСЛА ПРОЈЕКАТ

1. Пупин… масон , који се обогатио на крађи Теслиних завојница ,…Теслине телеграфије, бежичне телеграфије и телефоније, потом рентгенологије, (све сами Теслини патенти).

2. Пупин је у судском процесу између Тесле и Марконија као експерт (за утрврђивање чији је патент радио , који је Маркони украо Тесли радећи претходно код Тесле као асистент И за који је касније Маркони добио Нобелову награду) сведочио против Тесле, јер је имао деонице у Маркони компанији, (компанија Енглеске тајне обавештајне службе највећег непријатеља Србије) што је још више увећало његово богатство, И тиме оштетио Теслу за билионе долара, (који су уствари извор његовог богатства… као награда за лажну експертизу)

3. Пупин је одлазио на Теслина јавна предавања (која су Тесли служила за прикупљање фондова за научне експерименте) и јавно га прозивао и звиждао му….

4. Пупин је јавно предложио да се Тесла подвргне психијатриском прегледу И тиме докаже да је неурачунљив !!!!

5. Пупин је подржао “Берлински Конгрес” масонски план брисања и промене велике Србске историје , и увођење лажне историје Срба у Школство које се и данас предају у Србским школама ( Одатле потичу небулозе о Сеоби Срба и њиховог досељавања на Балкан као обичних варвара), мењање имена “Тројанске планине” у Проклетије (да се заборави и заметне траг постанка Србске Троје са престоницом у Скадру И Троја сведе на “мит” који се наводно никада није догодио).

6. Пупин као угледни масон није прстом мрднуо да спречи масовно масакрирање И покољ Срба за чијим је детаљним плановима био добро упознат.

7. Пупин је ЦЕО свој живот је посветио у борби против највећег Србског “сина“ Николе Тесле, и његово гурање у заборав које И дан данас траје.

8. Пупин “Данашњи Масонски глобал I пројекат “да се Пупин као кукавичије јаје ували Србима а Тесла Хрватима !!!(пратите мало изјаве политичара И заустављање свих пројеката око изградње Теслиног Торња у Београду за које је Новак Ђоковић био спреман да уложи новац али су му “пријатељски” саветовали да одустане…

9. Пупин данашњи “велики глобални масонски (црне масонерије) пројекат” који је актуелно у току и за који се улажу огромна новчана средтсва !!!

Драга Ана

Повезани текст: ИГРА ПОКВАРЕНИХ ТЕЛЕФОНА

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

Врмџански град из времена цара Јустинијана!

У ПОДНОЖЈУ ПЛАНИНЕ РТАЊ НАЛАЗИ СЕ СОБАЊСКО СЕЛО ВРМЏА. У последњих неколико година постало је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *