Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВУЧИЋ, ГАШИЋ И ДРУГИ ПАРТИЈАШИ, ОД ВРЕЂАЊА ЖЕНА ПА ДО ПРЕТЊИ И СТРАДАЊА НОВИНАРА 
Слика: тwиттер.цом

ВУЧИЋ, ГАШИЋ И ДРУГИ ПАРТИЈАШИ, ОД ВРЕЂАЊА ЖЕНА ПА ДО ПРЕТЊИ И СТРАДАЊА НОВИНАРА 

ВУЧИЋ, ГАШИЋ И ДРУГИ ПАРТИЈАШИ, ОД ВРЕЂАЊА ЖЕНА ПА ДО ПРЕТЊИ И СТРАДАЊА НОВИНАРА 
Све што је у Свету непојмљиво и што би било кажњавано трајним удаљавањем из јавног живота, у Србији представља препоруку за напредовање у шизофреном паразитском систему. Осим обавезне сексуалне склоности према истом полу, карактерише га примитивизам, поприлична ограниченост у сваком погледу, и неморал.
Пред телевизијским камерама се редовно одвијају иживљавања унутрашњих негативних емоционалних стања, од несамопоштовања, несамопоуздања, страха, патолошког нарцизма, па до потребе за понижавањем других.
Тако је председник Србије Александар Вучић код свечаног отварања фабрике у Краљеву (ни један председник у Свету то не ради, осим диктатора) изјавио да „Турци треба да чувају наше жене и воде рачуна о њима“ а затим додао „Па ти си све жене узео да раде, па зато си ти срећан, мислиш да ћеш … еее…“.
Бивши министар одбране Братислав Гашић, сада директор Безбедносне Информативне Агенције, рекао је новинарки која је са својим колегама клечала да не би били у кадру: „Што волим ове новинарке које овако лако клекну“ (притиском на обојен текст појавиће се снимак).
Председник Србије и директор Безбедносне Информативне Агенције, вређањем жена су успели, као што увек бива, себе да понизе. И све државне службе Србије.
ПОСЛУШНИ И НЕПОСЛУШНИ НОВИНАРИ 
Од извештавања уживо са (завршеног) протеста који се одвијао у суботу 08.12. 2018., новинарка, касније и директорка Студија Б92, због грубих кршења Кодекса новинара Србије, изазвале су бурне реакције на свим друштвеним мрежама. Сврха пристрасног извештавања са обиљем дезинформација је очување „лика и дела“ патолошког нарциса Александра Вучића. Наравно, oн није пропустио да их јавно похвали и стане у њихову заштиту.
Вучић годинама није имао јавна суочавања са политичким противницима због страха и проблема да контролише своје понашање. С тим се суочавају новинари који не пристају на читања одобрених питања. Одличан пример су Јована Јанковић и новинарка Инсајдера, где се више пута, као у делу снимка 3:30-3:31, јасно примећује да му је потребна ситница за потпуно губљење контроле над собом.
ОПЕТ НОВИНАРИ 
 Јутрос око 3:30 у Врчину је извршен покушај убиства новинара Милана Јовановића. На његову кућу је бачен Молотовљев коктел и пуцано је на улазна врата како нико не би могао да изађе. Јовановић је новинар портала Жиг Инфо, и каже да је и раније добијао претње због писања за тај портал у вези са изградњом канализације у Врчину, као и због текстова о злоупотребама председника Општине Гроцка. (Јасмина Добриловић, извор: Цензоловка). Снимак у коме гори кућа можете видети ОВДЕ.
Кућа Милована Јовановића / слика: цензоловка.рс
Слика: цензоловка.рс
11. октобра ове године је у Лештанима је физички нападнут и нанете су теже повреде главном и одговорном уреднику портала „Жиг Инфо“ Жељку Маторчевићу (Извор: Инсајдер)
Новинар Стефан Цветковић је званично био нестао, он тврди киндапован, да би се на крају против њега подигла кривична оптужница због његовог наводног лажног нестанка. Пре тог догађаја му је прећено, као а и после. Повреде му је нанео нарко дилер који је већ био осуђиван због претњи упућиване њему.
Стефан Цветковић: „Велика је сила којој се супротстављам али је већа светиња коју браним / мене можете да убијете али истину НЕ“
Ово су неки примери од сталних притисака на новинаре у Србији.
Александар Вучић је познат по громогласној претњи новинару Славку Ћурувији, и по томе да није сносио кривичну последицу због ње. Ћурувија је убијен. Наручилац убиства је још увек непознат.
Слика: тwиттер.цом
Јасмина Палић

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА
Заслужно на Српском зиду срама
ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

Драган Марковић Палма рођен је 1960. године у Кончареву. Завршио је средњу школу ученика у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *