Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ, ГЕНИ СВЕ ПАМТЕ! – ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ
Слика: Царса

ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ, ГЕНИ СВЕ ПАМТЕ! – ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ

ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ, ГЕНИ СВЕ ПАМТЕ! – ДР ПЈОТР ГАРЈАЈЕВ

Пјотр Гарјајев је доктор биолошких наука, aкадемик РАМТН (Руске академије медицинских и техничких наука) и академик РЕАН (Руске академије природних наука). Председник је Института за квантну генетику, научни директор Wаве Генетицс Инц. (Канада , Русија)

Оснивач нове научне гране која се зове таласна генетика, др Пјотр Гарјајев, ових дана је гостовао у Београду у организацији Центра за изучавање наслеђа Николе Тесле кога сматра оцем квантне медицине. Из предавања које је овај руски академик одржао у Србском лекарском друштву, издвојили смо најзанимљивије делове.

-Молекули ДНК раде као антене и примају информације из космоса. А космос је холограм који садржи све информације, о свему што постоји, укључујући све људе од рођења до смрти. ДНК генерише радио-таласе и ласерске зраке који граде информационе холограме. Тако је сваки организам отворен за утицај космоса, универзума.

-Људи не схватају повезаност речи које изговарају и онога што им се догађа у животу. Главна структура човека је реч, која има директан утицај на наш генетски апарат. ДНК осећа реч и њен смисао, све што мислимо и кажемо утискује се у таласни ген, то јест таласно-генетски програм који мења наслеђе сваке ћелије у једном или другом смеру. Ако је реч пуна негативних значења, структура ДНК почиње да мутира и потомцима се већ предаје деформисана. Акумулација таквих негативних особина може се назвати „програм самоуништења“.

-Према нашим истраживањима, клетва узрокује мутагено дејство слично радиоактивном зрачењу од 1000 рендгена. Човек као вајар ваја свој генетски апарат и одговарајућу информацију преноси следећем покољењу. Ако је она негативна, онда из генерације у генерацију, као што од грудве снијега постаје лавина, расте и саморазарајуће утиче на потомке.

-Језик је колективни ум, он формира како посебну личност, тако и менталитет нације у целини. Зато је важно знати утицај језика не само на ДНК човјека, већ и утицај на ДНК народа – чувати свој језик као зеницу ока, није случајна изрека.

-Створили смо ласерске технологије које копирају и емитују процесе који се дешавају у хромозомима наших ћелија. Очитамо човјекове личне генетске информације. Открили смо две непознате, необичне, врсте меморије молекула ДНК. Оне се користе у процесима регенрације органа и ткива, када је потребно да се орган „сети“ и „поврати“ информацију из времена када је био здрав.

-Лабораторијским мишевима смо уништили панкреас који производи инсулин. Код њих се појавио дијабетес. Те животиње су могле да преживе највише недељу дана. Обновили смо уништене органе, користећи сопствени уређај, такозвани модел биокомпјутера, чији је главни део ласер. Са њим је прочитана информација из панкреаса новорођених мишева и пренесена на мишеве који су били у агонији. Пренос је спроведен на растојању од 20 километара. Резултат тога је био да су сви мишеви оздравили.

-Исцељујемо и човека на основу дијагнозе пацијента и фотографије до 7. године старости. Фотографија је „нежива материја“, али информација која је била уграђена у њу у тренутку снимања и даље постоји. Генетска информација са фотографије се скида ласерским технологијама, преводи се у звук и поставља на индивидуалну матрицу уз још много потребних податка. Матрица представља квантни звучни одраз његовог здравственог стања. Она „тера“ ћелије да се сете да су некад биле здраве, а ћелије памте, исто као и вода. Матрицом се регениришу органи, подмлађују се и доводе у стање исцељености.  Звуци са матрице подсјећају на радио-таласе, као када тражите неку радио-станицу, али су то лековити звуци, које пацијенти слушају по упутству. Најбоље стање за пријем ових информација је док пацијент спава.

-Не постоји још правна основа за коришћење ове методе, али у експериментима са добровољцима постижемо охрабрујуће резултате у регенерацији коже, зуба, ретина, оштећења кичмене мождине и много тога другог.

 

Извор: седмица.ме

 

 

 

Информације о Јасмина Палић

Погледајте такође

НАЈГОРА ЈЕ БОЛЕСТ ОСТАТИ БЕЗ ДОДИРА

 Ево, болест поново и незадрживо надолази са свих страна. Епидемија нигде није одлазила одавде, постала …

2 коментара

 1. Drago mi je da Garajev radi odlične stvari. Radim metode sa laserom, radiotalasima, mikrotalasima, KT, UKT, 900 MHz…
  Ovu metodu sam objavio na Tesla Festu 2000 godine. Pre godinu dana nam je objavljen rad, gde smo uz pomoć elektromagnetskih talasa “ morfogenetskog polja“ izmenili HELA u fibroblaste ( poguglajte šta je HELA). Patentirao sam sistem koji elektromagnetski stimuliše lučenje hormona (oksitocin).
  Napravio sam uredjaj koji stimuliše PRP u transformaciji u osteoblaste.
  Adipociti se transferišu u Beta-Langhansove ćelije i proizvode insulin.
  I još svašta…

  • Чувај информације и прави више копија на више места. Немој ти се деси нестанак или каква болест или несрећан случај. Није ти ово Русија. И мало тише, скривеније и паметније.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *