Почетна / Вести / МИЛО ЂУКАНОВИЋ БЕЗ ОБРАЗА И СРАМА ОПЕТ ГЛАСАО ПРОТИВ СРБИЈЕ

МИЛО ЂУКАНОВИЋ БЕЗ ОБРАЗА И СРАМА ОПЕТ ГЛАСАО ПРОТИВ СРБИЈЕ

Мило Ђукановић још једном је данас показао  своје право лице, када је гласом да лажна држава Косово буде примљена у Интерпол заправо гласао за нарко-картеле и криминалце.

Мило је дао глас онима који су клали Србе, онима који ваде органе и тргују њима, онима који су шефови нарко-картела, онима за које је и била расписана Интерполова потерница – Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају. Ђукановић је показао да нема образа када је одлучио да подржи нарко-мафијаше који се финансирају од ратних злочина.

Мило Ђукановић је више пута показао колико је јадна и бедна политика коју води – и онда када је послао своје официре да обучавају злочиначку војску Косова, и онда када је послао Варваре Шиптаре у Београд на утакмицу да провоцирају одбијајући да са нашим навијачима скандирају паролу „Косово је Србија“.

Данас је све то доживело кулминацију, а Ђукановић је показао да „му трагови смрде нечовјештвом“!

Питање је зашто Мило Ђукановић подржава нарко-картеле и њихове вође? Шта је добио за узврат да им да глас за улазак у Интерпол? Нејасно је шта су нарко-босови Хашим Тачи и Рамуш Харадинај дали Ђукановићу, али је јасно да је он човек који нема ни образа ни срама.

Ђукановић, дакле, ради све само како би провоцирао Србију и ишао против ње, па чак и то да подржи нарко-дилере и нарко-картеле!

Ипак, Србија је убедљиво победила, лажна држава Косово није ушта у Интерпол, а Милу Ђукановићу нек иде на образ и част коју очигледно нема то што је дао глас криминалцима!

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ПРЕМИНУО ВЛАДИКА МИЛУТИН

Ноћас, 2 сата иза поноћи, преминуо је Епископ ваљевски Владика Милутин.   Владика Милутин је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *