Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ЛАЗАР КРСТИЋ Заслужно на Србском зиду срама ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

ЛАЗАР КРСТИЋ Заслужно на Србском зиду срама ИСТИНА ЗА ПОТОМСТВА

Српски министар финансија и диплома БК Универзитета

Богољуб није Ели Јејл

Да јавност у Србији не би заборавила на скандал у вези са нејасном академском и приватном биографијом министра финансија Лазара Крстића, побринуо се Драгомир Карић, тврдњом да је овај до недавно анонимни младић завршио Алфа БК Универзитет. Ако је то тако, зашто га је Влада Србије запослила са дипломом средње школе, а не са дипломом Карићевог универзитета? Ако већ нема диплому са америчког Јејла.

Милица Грабеж

Најављујући реконструкцију Владе Србије, њен први потпредседник је поручио грађанима да ће у новој Влади Србије бити и геније са Јејл универзитета, Лазар Крстић.

Појава сувоњавог Лазе, а потом и вести које су се шириле брзином муње, да је у Београд дошао са својим брачним другом, младим Порториканцем, доводиле су у сумњу и стручност овог мистериозног човека.

Круг индиција да је реч о још једној великој превари Александра Вучића, почела је да се затвара, када је Лазин деда који живи у Нишу одбио да новинарима пружи било какве податке о свом унуку, а ни Лазар није ни пожелео да га посети у Нишу. Ни његовим родитељима се није могло ући у траг.

У Управу за странце ПУ Београда Лазарев брачни друг добио је боравишну дозволу по основу “спајања породице“.

Осим што се појављивањем истицао фундаменталим непознавањем економске ситуације у Србији, министар финансија Лазар Крстић је и најнешколованији у Влади Србије. Пријавио је диплому средње школе, образлажући да нем довољно новца да плати нострификацију дипломе коју је, наводно, стекао на престижном америчком универзитету Јејл.

Уредницима Таблоида, који су писали овом универзитету, званично је саопштено да лице по имену Лазар Крстић никада није студирало на факултетима овог универзитета!

Дакле, господин Крстић никада није показао своју диплому, а Александар Вучић га је представио као највећег генија, који има снаге да реформише српске финансије, и да Србију извуче из кризе.

На питање ко ће плаћати Крстићев боравак у Београду, и колика ће му бити плата, Вучић је одговорио да то неће осетити буџет Србије!

Јавности никада није објашњено ко је Крстића препоручио за министар српских финансија. Он је, испоставило се, кукавичје јаје подметнуто Вучићу, или је доведено уз његову сагласност.

Мистерија Крстић добила је епилог, изјавом Драгомира Ј. Карића, коју је изнео на породичној слави Карића, Светог Јована Крститеља, да је њихов Алфа БК Универзитет завршио и министар финансија Лазар Крстић! Био је, гласно је то изговорио, стипендиста Фондације Браћа Карић!

Из кабинета министра финансија стигло је, потом саопштење, да Лазар Крстић није дипломац Алфа БК Универзитета. Потврђено је да је Крстић заиста студирао на Јејл универзитету, али не и на ком факултету! Копија његове дипломе, ни овог пута, није предочена јавности, и за њено показивање није потребно платити, јер у министарству постоји апарат за фотокопирање, или скенирање.

Сасвим је сигурно да Лазар Крстић не чува диплому Јејла због страха да му је не украду, већ зато што никада и није студирао на овом престижном универзитету, чији оснивач је угледни банкар Ели Јејл, амерички Жидов.

Да је Србија постала банана држава, сведочи и понашање српске опозиције. Ниједан посланик, или страначки функционер, није поставио посланичко, или јавно питање, тражећи да се формира скупштински одбор који би утврдио стручну оспособљеност министра финансија. Оног ко је Лазара предложио за министра доживотно би удаљили из политике, и заједно са Лазаром, био би изведен и пред кривични суд.

А Лазар зна, ако је, као што тврди господин Карић, завршио Алфа БК Универзитет, Богољуб није Ели Јејл, те упорно одриче да има факултетску диплому стечену у Београду, китећи се непостојећом дипломом коју није стекао на Јејлу.

Варање грађана Србије са дипломама својих министара започео је Зоран Ђинђић тврдећи за министра финансија Божидара Ђелића да је дипломирао финансије у Паризу, а Божа је имао само вишу школу!

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ЗАШТО СЕ ИЗ ОСТРОГА НЕ СМЕ ИЗНЕТИ НИШТА СЕМ МИРНЕ ДУШЕ И ЧИСТЕ САВЕСТИ..

 Из светиње човек мора да изађе само чист, исповеђен, мирне душе и чисте савести, помирен …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *