Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / КАДА ЋЕ НАМ БИТИ БОЉЕ?

КАДА ЋЕ НАМ БИТИ БОЉЕ?

 Када више Срба дочека мошти светитеља него немачког трговца!

На дан доласка Лидла у Србију, међу Србе су тихо и достојанствено стигле ЧУДОТВОРНЕ МОШТИ ЧАК 20 РУСКИХ СВЕТИТЕЉА у Храм Светог Саве на Врачару. Тамо није било „хронично болесних“ пензионера да их жељно дочекају као немачку робу стојећи у редовима од четири ујутру и помоле се за здравље себе и своје породице. Овај значајан догађај, скромно најављен у појединим српским медијима, прошао је неопажено код Срба јер мошти ипак нису пилећи батак и банана по акцијској цени

Шта је било 11. октобра 2018. године Господње? Отворен је немачки трговачки ланац „Лидл“ – то сви знамо јер нас српски медији „пумпају“ информацијама из минута у минут, непрекидно стижу извештаји о километарским редовима, тучи око пилетине и банана, док Председник државе лично и свечано пресеца врпцу у седам ујутру, као и његови градоначелници у још 12 градова где је продавница отворена. Дакле, Срби, шта је било 11. октобра 2018. године Господње?

На дан доласка „Лидла“ у Србију, међу Србе су тихо и достојанствено стигле ЧУДОТВОРНЕ МОШТИ ЧАК 20 РУСКИХ СВЕТИТЕЉА у Храм Светог Саве на Врачару. Тамо није било „хронично болесних“ пензионера да их жељно дочекају као немачку робу стојећи у редовима од четири ујутру и помоле се за здравље себе и своје породице. Овај значајан догађај, скромно најављен у појединим српским медијима, прошао је неопажено код Срба јер мошти ипак нису пилећи батак и банана по акцијској цени.

Медија нема јер су сви стациоанирани у „Лидлу“, новинари широм Србије мобилисани од сабајле да извештавају из минута у минут стање на рафовима.

На дан 11. октобра 2018. године Господње, свете мошти из Ростова Великог, Спасојаковљевског манастира, тај предиван поклон православним верницима благословен од руског патријарха Кирила, не дочекује НИКО од  „наших Шојића“ који се иначе свуда гурају да убирају политичке поене.На данашњи дан, председник, градоначелници, министри, саветници отишли на поклоњење немачкој роби… Тужно, да тужније не може бити.

И сутра кад осване нови дан, слушаћемо Србе како хукћу, брекћу, под теретом неправде, немаштине и болести, сви ће унезверено питати себе и све око себе КАДА ЋЕ НАМ БИТИ БОЉЕ? А највише ће то питати Бога, завапиће кад мука закуца на врата…

Свете мошти ће месец  дана боравити у Србији, а у Београду до суботе ујутру, када ће бити свечано испраћене у епархију Жичку.

Цео текст можете прочитати на http://www.carsa.rs/kad-ce-nam-biti-bolje-kada-vise-srba-doceka-mosti-svetitelja-nego-nemackog-trgovca/

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *