Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / Истина о Сребреници

Истина о Сребреници

Упркос захтевима председника ЛСВ Ненада Чанка и претњи и притисака организаторима од стране одређених левичарских кругова, у Новом Саду је одржана трибина „Истина о Сребреници“ на којој је говорио шеф обезбеђења Ратка Младића, Бранислав Пухало, док је модератор био новинар Томо Ловрековић.

Пухало је још једном, као сведок и директни учесник, изнео низ аргумената који побијају теорију да је у Сребреници почињен геноцид над хиљадама невиних Муслимана, истичући да је таква слика сачињена од стране западних центара моћи, али уз обилату помоћ домаћих издајника. Осим логичких и непобитних доказа који руше ову тезу, Пухало је причао и о оснивању Војске Републике Српске, али је такође и позвао Србе да у данашње доба буду јединствени, односно да се не деле на основу географског порекла.

– Важно је да истину коју сте данас чули преносите комшијама, пријатељима, рођацима… Српска војска је увек била часна, витешка и поштена и не дозволите да лажи кваре ту слику – рекао је између осталог Пухало.

Пухала су окупљени често прекидали аплаузима, узвицима подршке, а у једном моменту су и сви присутни здушно скандирали Ратку Младићу.

 

Извор: Србин.инфо

Информације о Jasna Radojicic

Погледајте такође

НАЈГОРА ЈЕ БОЛЕСТ ОСТАТИ БЕЗ ДОДИРА

 Ево, болест поново и незадрживо надолази са свих страна. Епидемија нигде није одлазила одавде, постала …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *