Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Uncategorized / СРАМОТА МЕ ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ

СРАМОТА МЕ ДАНАШЊЕ СРБИЈЕ

На друштевеним мрежама се задњих пар дана појављује више БОЛЕСНИХ објава за малог Душана преминулог пре неки дан у Барселони. Зар је могуће да смо тотално неморална нација без трунке поштовања према мртвима.Поготово према деци која сутра треба да буду ослонац и узданица друштва.Морално посрнула нација безбожника која хрли ка европским вредностима које диктира поквандирена америчка тиква.

Нећу пуно да Вам пишем , ово није тема да би некоме била занимљива или интересантна.Само желим да скренем пажњу свима да такве објаве не ширите јел такав умоболник живи од тога да се о њему прича.Њега Ваше пљување инспирише да настави са својим болесним деловањем Не обраћајте пажњу и он ће сам са собом да угине у свом јефтином стану и негативним окружењу.

Више пута сам на свом ФБ профилу Вук Михајиловић писао да не ширимо слике болесне параде коју називају понос , јел и те слике су морбидне .Наша деца их гледају и прихватају их као тренд.Сви они живе од рекламе, необраћањем пажње на такве болеснике и недавањем значаја они се гасе и повлаче у своје мишје рупе.

Толико од мене браћо и сестре, будимо људи….Какви смо ми , власт нам је добра!!!

С вером у Бога за боље сутра наших покољења!!!

ВЕРА, ТРАДИЦИЈА И КУЛТУРА ПРЕ СВЕГА…

С.Спасић

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *