Почетна / Архива / УМНО ПРОГРАМИРАЊЕ СРБА
Фото: Схеепле ТВ.цом

УМНО ПРОГРАМИРАЊЕ СРБА

 

УМНО ПРОГРАМИРАЊЕ СРБА 

 

Србија се са подмуклим деценијским медијским ратом упереног против сопственог народа које воде (анти)Србски медији у Србији, по много чему издваја од медијских програмирања у Свету.

Народ који је самосвојан, храбар, снажан, пожртвован, издржљив  и непредвидљив, може се држати под контролом и њиме манипулисати једино ако му се усаде веровања у поседовање особина које њему нису својствене а које изазивају осећања ниже вредности. Зато се у Србији, и само у Србији, прикривеним медијским порукама становништво програмира да је изузетно лоше, слабо, плашљиво и беспомоћно. На крају, оно само о себи почиње да мисли и говори само најгоре. Последице се огледају у ћутањима када не сме да ћути, одрицањима од самоодбране када мора да се брани.

Резултате успешног медијског програмирања можемо пратити код корисника медија на друштвеним мрежама који у својим објавама и коментарима као добро уигран хор понављају: „Срби су лоши, зли, глупи, поткупљиви, неверни, неспособни, ништа их не дотиче … ма нема ништа од тога, пропали смо, нећемо успети“. Неки од њих исказују самосажаљења која су за њих а и за народ погубна.

Сада су им се сендвичари придружили! 

Громогласни наслови и текстови у званичним медијима, на „родољубивим“ порталима и страницама, са „мора се, наређење, следе казне, претње, нови рат, поново бомбардовање, тешко нама, јадни ми, нема нам спаса….“ служе да се народ убеди да је Србија пред свршеним чином и ако она то није, са циљем да он без побуне, мирно, прихвата издају мафије и психопата на власти.

 

ОНО ШТО СРБИ У МАТИЦИ МОРАЈУ ДА ЗНАЈУ

 

Негативне особине које се захваљујући деценијском медијском програмирању нештедимице удељују и стављају у први план, могу се у пуној раскоши доживети тек у богатим земљама у којима је наша дијаспора најбројнија. Не од наших људи, већ од домаћих становништава и неких националних група.

Ми Срби се у свему издвајамо. Најбољи смо радници, много смо храбрији од других, способнији, брже учимо, интелигентнији смо, издржљивији, снажнији, пожртвованији, свима помажемо … и имамо оно што други немају, дивну, огромну, топлу душу.

Срби у матици нису тога свесни јер живе међу једнакима.

Да ли је случајност да из тако мале земље као што је Србија, средњошколци и студенти на Светским такмичењима у математици, физици, роботици, биологији … редовно освајају прва места!? Или да у свим водећим Светским научним установама има много Срба!? Наравно да све то није случајност!

 

ЦРНА ХРОНИКА – НАМЕТАЊЕ РЕШЕЊА

 

Страшно је да су се (анти)Србски медији претворили у црне хронике.

За пласирање вести није потребан догађај већ намера.

Црним хроникама се програмирају корисници медија да у тешким ситуацијама решења за све своје проблеме налазе у убиствима животних сапутника или у самоубиствима. Без таквог програмирања неки би решења, или задовољења превде, усмерили против стварних узрочника њихових недаћа као што су власници предузећа, судије, представници банака, инспекције, полиција, политичари.

Неки тврде да је Србија по броју самоубистава заузела водеће место у Европи. У Србији јесте тешко, али има земаља у којима је много горе па немају високу стопу самоубистава зато што их медији не програмирају да се убијају.

Сваки новинар са текстом из црне хронике и медиј који га објављује, су стварне убице у свим будућим убиствима и самоубиствима, а починиоци су само марионете.

На Стојанку Стојановић Цоку због убиства мафијаша блиском власти након вишегодишњих претњи и иживљавања при чему судови и полиција нису реаговали на њена многобројна обраћања, обрушила се медијска машинерија лажним подацима да би се избегло поистовећивање огорченог народа са њом, а тиме се избегава могућност да ће и остали кренути да узимају правду у своје руке.

Сви проблеми које медији стављају у први план а нису изражени у друштву, због наметања „проблем-решење“, за неко време постају стварни, велики друштвени проблеми.

 

ВРИСКЕ, УРЛАЊА, ПСОВКЕ, ТУЧЕ … НА ТВОМ ТВ-У … А И У ТВОМ ДОМУ

 

Једном сам била принуђена да будем у просторији у којој је на испирачу мозгова, односно телевизији, праћена емисија Фарма или Парови. За све време, преко два сата,  ни једном ништа није нормално изговорено, нити је ишта паметно речено. Све време сам са огромним бројем децибела слушала свађања, урлања, заурлавања, вриштања, псовке. Рекоше ми да по некада има и туча.

Све лоше одслушано и одгледано на телевизији се несвесно присваја као начин понашања. Гледаоци постају преосетљиви. Агресивно реагују на уобичајена дешавања и речи које не представљају нападе на њих. Пуни су негативне енергије која их чини несрећним, а искаљују је на члановима породица, пријатељима, колегама, случајним пролазницима.

 

СВЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ У СВЕТУ КОРИСТЕ ХИПНОТИСАЊЕ ГЛЕДАЛАЦА

 

Када се особа обраћа гледаоцима и при том спушта и диже очне капке али тако да се очне јабучице избацују и враћају у нормалан положај, врши се хипнотисање. На исти начин лекари хипнотишу своје пацијенте.

Хипноза гледалаца се користи и на Србским телевизијама.

Да би се лакше уочило када се то ради, искључите звук да неби одвлачио пажњу и брижљиво посматрајте! 

 

БУДИМО ОНО ШТО ЈЕСМО! 

 

Самопоштовањем, мислим на јединке и на народ, медијима потиснуте наше осoбине ће се измигољити и доћи ће у први план. Тада народ може шта хоће и како хоће. Тада може за трен да уклони све издајнике у влади и из свих државних служби.

Отац Тадеј је рекао: “ Какве су ти мисли, такав ти је живот“. Ми Срби смо до сада били потврда његових речи у негативном смислу. Хајде да то мењамо! Макар из ината!

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ЋУТИШ?ГДЕ ОНОЈ ФУКАРИ ОД ЂУКАНОВИЋА ДА СЕ ЗАМЕРИШ.ЗАДУЖИО ТЕ

Знаш ли, Александре Вучићу, државниче јада да је о Дану државности Србије у Русији служена …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *