Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / РИЈАЛИТИ ДРЖАВНИК ВУЧИЋ :СРБИ ЗНАЈУ ДА СУ ИЗГУБИЛИ КОСОВО

РИЈАЛИТИ ДРЖАВНИК ВУЧИЋ :СРБИ ЗНАЈУ ДА СУ ИЗГУБИЛИ КОСОВО

Србија ће се за 40 година бранити у Врању само уколико зверима даш крила црног двоглавог орла да се слободно разлете Србијом, као што силно желиш да учиниш!

Дакле, није реч о голој и безочној издаји већ дугорочном ингениозном плану Александра Вучића који подразумева да се сутра “разграничимо” са Албанцима како не бисмо за 40 година бранили Србију у Врању, како ријалити државник вели!

Видите, душмани, није њему на крај памети да изда већ да брани шта се одбранити да- власт и лаж да: “Срби знају како је Косово и Метохија изгубљено”, па је црвену линију националних интереса растегао ко ластиж на гаћама: данас до Врања а већ сутра ће и то бити неодбранљиво па ће се “борити” да сачува Србију између наплатних рампа у Врчину и Шимановцима.

Само, ево лаички да питам, није нажалост у сваког од нас твоја памет, зар Србија није вековима разграничена са Албанцима, мало иза Призрена, на Врбници подно Шар- планине, на Проклетијама, Паштрику, Коритнику…и није ли то граница за коју си се као кампањски витез борио до доласка на власт?!

Чини ми се, ако ме памћење служи- да је баш тако било!

Сећам се лета 2011. године на барикади у Косовској Митровици, тебе како куражиш Србе да не одступе ни за корак, тада си звучао као да на Косову и Метохији имамо много више од “метра” за који се данас “отимаш” као за бофл кинеску робу на распродаји?!

Шта би са твојом Заједницом српских општина која је била “услов свих услова”, јеси ли је померио за коју стотину километара па је данас прихватљиво да буде формирана и у Рашкој, рецимо, ако ти Тачи, Харадинај и западни утеривачи демо(н)кратије дозволе и толико?!

Речју, за 40 година ћемо бранити Србију у Врању ако у међувремену не будемо слепо, глупо, ћутке и кукаквички бранили твоју фотељу, лаж и превару?!

И зашто баш у Врању, Вучићу?! Шта би са Прешевом, Бујановцем, Медвеђом? Јел се и ту разграничавамо, ни ту нема метра Србије?!

Јел по твојој вољи онолика колико сендвич и флашица воде могу да засите стомаке рента поклоника- 200 километара око Београда, ако је сендвич мало богатији?!

Извини, заиста у својој глупости и кратковиђењу не видим како ће се то барнити у Врању кад већ годинама на ехо од њега, у Бујановцу, дозвољаваш да се Албанци четири дана зоре на некаквом терористичком традебалу: “Дани командата Лешија”, крволоку који је касапио наше див- јунаке полицајце и војнике у Копненој зони безбедности?!

Није то смотра дечијег стваралаштва већ опомена да за 40 година нећемо имати ни Калемегдан да на њему бранимо Србију, баш као и “Дани албанске заставе”, културно- уметнича згода када се цепају и пале наша знамења док ти “државнички” визионарски гледаш негде у будућност, превише заузет да се бавиш таквим ситницама каква је факат да си за шаку бесрамне власти разграничио Србију са Србијом!

Да, први комшија нам је Србија а ускоро ћемо са свих страна бити окружени њоме, захваљујући твојој далековидости, јер, ето: “Срби знају да су изгубили Косово и Метохији” како снисходљиво, плачним гласом безмало, исповедаш своју истину хрватској штампи!

Не, председниче Срби и сви они који то нису али беспоговорно воле ову предивну државу (заборављаш да су за светињу животе дали и анђели попут Тибора Церне и Крунослава Иванковића, Мађара и Хрвата, као и онолико муслимана бранећи једнако своју светињу) не знају да су изгубили Косово и Метохију, нити желе то да знају јер твоја лаж није наша истина, запамти то за вјек вјекова!

Знамо то, баш као што знамо да је злочиначка игранка Сулејмана Угљанина плес за двоје- тебе и њега, коалиционих ђувегија на локалу, како би се с мало прашиине поплашио народ да ћемо остати и без Старог Раса уколико твоју издају не прихватимо као сопствену жељу!

Рекох и поновићу- успевати ти, нажалост, да неке поплашиш ратом уколико мирно не издаш, али већина, велика већина, веруј, одлично зна да су сви твоји фронтови око твоје фотеље и лажи да ће

Србије бити само уколико се разграничи са срцем и душом!

Србија ће се за 40 година бранити у Врању само уколико зверима даш крила црног двоглавог орла да се слободно разлете Србијом, као што силно желиш да учиниш!

Но, искрено, шта тебе брига шта ће са Србијом бити за 40 година када јој четрдесетицу спремаш убеђујући је да је црнина за славље и весеље.

Одавно је Србија разграничила са Албанцима, рекох где су јој границе, не метри је и не лажи да зденац који копаш није гроб, већ бунар у којем никада неће бити воде.

Живе воде насушне- са Косова и Метохије!

Михаило Меденица

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *