Почетна / Архива / ХОЋЕ ЛИ СРБИЈА ДОЗВОЛИТИ НЕСМЕТАНЕ СУСРЕТЕ НА СВОЈОЈ ТЕРИТОРИЈИ ОНИХ КОЈИ ПРЕТЕНДУЈУ НА ТУ ИСТУ ТЕРИТОРИЈУ?!

ХОЋЕ ЛИ СРБИЈА ДОЗВОЛИТИ НЕСМЕТАНЕ СУСРЕТЕ НА СВОЈОЈ ТЕРИТОРИЈИ ОНИХ КОЈИ ПРЕТЕНДУЈУ НА ТУ ИСТУ ТЕРИТОРИЈУ?!

Бошњачко национално веће позвало Пацолија у Нови Пазар.

Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли могао би да допутује у Србији у суботу у случају да добије одобрење српских власти. Пацоли је, наиме, добио позив да присуствује догађају који у том граду организује Бошњачки национални савет.

На његово име упућен је позив да 21. и 22. јула дође у Нови Пазар, али и у неколико других општина у Санџаку, преноси портал „Коссев“, који је објавио и фотографију документа са позивом који потписује секретар Бошњачког националног већа Мирза Хајдиновић.

Председник Бошњачког националног савета је Сулејман Угљанин, који је и лидер Странке демократске акције.

Пацоли је рекао да ће прихватити позив ако му српске власти дозволе да допутује, пренето је у данашњем УНМИК-овом прегледу штампе.

Он је, како се јасно наводи у документу који је објавио „Кљан Косова“, позван у својству „заменика премијера и министра спољних послова Републике Косово“ и то да учествује на свечаној седници Националног већа Бошњака и на дебати „Процес успостављања регионалне стабилности и сарадње на Балкану“.

Другог дана дневног реда, како се наводи у позивници, предвиђа се и да Пацоли посети друге општине и Пештерску висораван.

„Прихватањем овог позива и Вашим доласком учинићете велику част Бошњачком националном вијећу, Бошњацима и свим грађанима Санџака… Примите изразе нашег поштовања“ наводи се у позиву.

извор Блиц

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН CAR GO ВОЗАЧ – ТАКСИСТИ ПРЕБИЈАЊЕМ БРАНЕ ПРОСТОР ЗА МОНОПОЛ, БАХАТОСТ И ПЉАЧКУ

Организована сачекуша таксиста са фантомкама у сарадњи са комуналном полицијом Више од 50 окупљених таксиста …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *