Почетна / Архива / МЕДИЈСКИ ТАЈКУНИ, ПОЛИТИЧАРИ, КОНТРОВЕРЗНИ БИЗНИСМЕНИ ИЛИ ЕСКАДРОНИ СМРТИ?
Фото: ин4с.нет

МЕДИЈСКИ ТАЈКУНИ, ПОЛИТИЧАРИ, КОНТРОВЕРЗНИ БИЗНИСМЕНИ ИЛИ ЕСКАДРОНИ СМРТИ?

 

МЕДИЈСКИ ТАЈКУНИ, ПОЛИТИЧАРИ, КОНТРОВЕРЗНИ БИЗНИСМЕНИ ИЛИ ЕСКАДРОНИ СМРТИ?

Редакција серијала RICOCHET – WHO KILLED OLIVER?, свакога дана долази до све више сазнања!

Увек се помињу нека иста имена

 

Некако нас упућују људи, сведоци, службена лица па и многи политичари шта све треба истражити! Изгледа да је Оливер био жртва једне велике уцене или боље речено методе чишћења по систему ко треба да нестане и ко коме чини услугу. Опозиција сама ћути јер је и сама уцењена или плаћена и ниједна истрага нема свој епилог од силних убистава која су се десила у претходних неколико година.

Углавном у свим тим опасним петпарачким причама и љубавним авантурама, неверствима, људи буду убијани а починиоци и налогодавци никада пронађени. Сакривају се докази или склањају са лица места, тако да ако неки истражни орган и хоће да одради свој посао не може јер пола доказа нема. Нестају!

У свим разговорима са свим лицима која нешто значе у свету борбе против организованог криминала увек се помињу нека иста имена. Форензичари се чуде, криминолози и озбиљни професионалци знају све и упућују.

Јуче смо сазнали шта се дешавало око медијске стратегије после „нечег“ што ће се десити Оливеру. Обавезни смо да кажемо да су оба медијска тајкуна и Митровић и Вучићевић одбили разговор за Рикошет. А Зашто? Којих се питања плаше?

Уместо одговора од позваних на разговор од Председника Вучића па до свих осталих добили смо ћутање! Једино се изгледа људи са Косова не плаше да причају за Ricochet special.

Радећи данима наши новинари су дошли до закључка да ту има доста повезаних случајева убиства разних људи, а „омерта“ је стављена и нико од медија не покреће ову тему.

Ми као независна продукција, а у жељи и нади да ћемо наш посао довести до краја иако нам свима прете па чак и адвокатима Рикошет продукције, одлучни смо да идемо даље. Наравно нећемо откривати сва наша сазнања али ћемо нон стоп позивати лица чије ћемо слике ставити у допуни, како би нам одговорили на многа питања, за неоткривене починиоце злочина, за могуће креирање злочина или на крају могуће прикривање злочина или њихова најобичнија сазнања.

Имајући у виду да су се осим Оливеровог сва остала убиства дешавала некако у тишини, сигурни смо да неко врло вешто манипулише тужилаштвом и полицијом, те опмињемо и тужиоце и полицију и судије, да ниједан злочин није остао неоткривен пре или касније и зато их и молимо да нашим новинарим пруже на увид документацију посебно у спорним случајевима убиства да би знали како да то тумачимо, а да нико не буде оштећен од стране наше редакције.

Фото: Рикошет специјал
Фото: Рикошет специјал
Фото: Рикошет специјал

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поново позивамо на разговор са новинарима: Жељка Митровића да објасни какве је везе имао са стратешким планирањем (заједно са Драганом Вучићевићем из Информера и Сашом Миловановићем из Српског телеграфа) медијске слике наком што се „нешто“ деси Оливеру – како је Митровић говорио у децембру, непуних месец дана пре убиства Оливера. Позивамо и Младена Мијатовића, камермана, возача и тонца тв Пинк да објасне ко им је дао налог да се из Београда створе у Митровици само 15 минута након што је Оливер упуцан мучки с’ леђа испред своје странке Грађанска иницијатива.

Позивамо и Милену невенчану супругу Оливера да нам да изјаву и каже шта је мислила кад је рекла „зна се ко је убио Оливера“, а знамо да се пре неколико дана запослила у кабинету Ане Брнабић у Београду.

Позивамо Милену да нам такође каже колико је пута за 4 године одлазила за Београд на позив тадашњег премијера, док је Оливер био у затвору и какав јој је однос са Марком Ђурићем шефом Владине канцеларије за КИМ!

Позивамо и Марка Ђурића да објасни како и колико пута је претио Оливеру Ивановићу заједно са људима из криминалног миљеа из Северне Митровице!

Позивамо и Небојшу Стефановића као и Дијану Хркаловић да нам објасне шта се стварно десило (а ми знамо) са убиствима Иване Бодрожић (ванбрачног партнера Жељка Митровића) и Наде Бодрожић њене мајке, која је гле чуда чим је кренула да прича доживела саобраћајну несрећу! Какву су улогу у свему томе имали Бранислав Стојановић и Милица Митровић?
Да ли је истина да су на колима Иване Бодрожић пре њеног убиства једном већ отказале кочнице?

Позивамо такође и тужиоца у случају убиства мале Андрее Бојанић, као и ангажоване вештаке да кажу на основу ког програма за процене судара или саобраћајних незгода су израчунали да је крива Андреа, а не Митровић?

Господо све то зависи од оног како полицајац то унесе у записник и то онај први који дође и нацрта то, наравно после мерења терена након саобраћајне несреће.

Такође ћемо медијски али не таблоидно отворити и случај певачице Јелене, јер опет има како добијамо информације везе случај са једним познатим медијским тајкуном, који ради непосредно за власт.

Но да се вратимо на убиство Оливера што је тренутна тема!

Истражни органи који раде на овом случају не дају још никакве званичне информације и не подижу оптужнице, питање је зашто? Да ли неко од нас новинара Рикошета или наших продуцената треба да буде убијен, па да опет кажете привешће се извршиоци правди, а то се не деси НИКАДА!

Грађанима као и нама то није потребно, већ само да се сазна истина, а ако ви не будете желели да кажете ништа о томе, закључићемо ми на основу досадашњих сазнања и доказа.

Рикошет све ове године траје зато што поштује ИСТИНУ и не лаже људе.

Изнећемо своје уверење поштујући новинарске кодексе ко је убио Оливера, али ћемо се у наредним серијалима бавити и овим другим монструозним убиствима!

Такође молимо све колеге као и оне који то нису, а и политичаре да се суздржавају од коментара да нас неко плаћа и да радимо за стране службе. Ми радимо искључиво за наше гледаоце и јавност како Србије тако и целог света да би се сазнала истина!

Такође позивамо и представнике Српске листе на Косову, Горана Ракића и Милана Радојичића, који је већ у јавности оптуживан за Оливерово убиство, као и Зорана Милојевића Зељу члана ИО СНС, како неки воле да кажу Вучићевог поштара и батинаша, који увелико прети нашим продуцентима. И овим путем га обавештавамо, продуценти нису новинари. Они се брину о свима нама, а ми новинари правимо емисију.

Ми ћемо сваком пружити прилику да исприча шта хоће а и одговори на многа питања наших новинара!

До гледања!

Уреднички колегијум Рикошет

 

УСКОРО !!!
Нови серијал емисије РИКОШЕТ:  WHO KILLED OLIVER IVANOVIC ?

У три епизоде од по 48 минута.
Продуценти емисије Саша Мирковић и Горан Марковић. Имена новинара за сада су заштићена јер ризикују сопствене животе радећи на овом серијалу. Хвала им што бране професију новинарства и боре се за објављивање истине што је у врху кодекса новинарства. Хвала и свим другим сарадницима као и људима који помажу својим сазнањима.

USKORO !!!Novi serijal emisije RIKOSET:- WHO KILLED OLIVER IVANOVIC ?U 3 epizode od po 48 min.Producenti emisije Sasa Mirkovic i Goran Markovic. Imena novinara za sada su zasticena jer rizikuju sopstvene zivote radeci na ovom serijalu. Hvala im sto brane profesiju novinarstva i bore se za objavljivanje istine sto je u vrhu kodeksa novinarstva. Hvala i svim drugim saradnicima kao i ljudima koji pomazu svojim saznanjima.

Gepostet von Goran Markovic am Samstag, 2. Juni 2018

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

КАДА ЛОВЕ ДА ЗНАЈУ КОГА ТРЕБА ДА УЛОВЕ – ПРИСИЛНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ ЗБОГ СТВАРАЊА ЛИСТЕ ДАВАЛАЦА ОРГАНА. УЗГРЕД И ЧИПОВАЊЕ МАРВЕ

КАДА ЛОВЕ ДА ЗНАЈУ КОГА ТРЕБА ДА УЛОВЕ – ПРИСИЛНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ ЗБОГ СТВАРАЊА ЛИСТЕ ДАВАЛАЦА …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *