Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ПОЛИЦИЈА ПОРУЧУЈЕ ВУЧИЋУ: НЕЋЕМО ДА БИЈЕМО НАРОД!
Фото: дневнизурнал.цом

ПОЛИЦИЈА ПОРУЧУЈЕ ВУЧИЋУ: НЕЋЕМО ДА БИЈЕМО НАРОД!

Саопштење Синдиката запослених полиције поводом физичког сукоба припадника Министарства унутрашњих послова са незадовољним малинарима у општини Пријепоље приликом којег су повређене четири особе.

 

„Синдикат запослених полиције се обраћа Влади и премијеру Србије, Ани Брнабић, са захтевом за хитном реакцијом у циљу безбедности грађана и полицијских службеника.

Наводи се и следеће:

– Да у свим ситуацијама, где је дошло до незадовољства радника, мора да хитно реагује и преговара надлежно министарство са представницима незадовољних сељака, а не да се шаље полиција у сукобе, па да долази до повређивања или губитка живота.

Разлог нашег хитног захтева је превасходно на првом месту безбедност грађана Републике Србије и полицијских службеника.

Такође, наводимо да је доста било сукоба између грађана и полицијских службеника, као да је доста да на две стране буду отац против сина, син против оца, брат против брата, кум против кума.

Синдикат Запослених Полиције из наведених разлога још једном захтева хитну реакцију Влада Србије и спречавање даљих сукоба грађана и полицијских службеника.

С поштовањем.

Испред Синдиката запослених полиције, председник Дејан Ђукић.

 

Занимљиво је да је уједно један део репрезентативних синдиката стао уз протесте малинара уз молбу свим колегама полцијацима да се не иде СИЛОМ на демонстрације!

 

Извор: дневнизурнал.цом

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *