Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ РАТНИМ ВЕТЕРАНИМА СРБИЈЕ!!!
Фото: Национални Спас Србије

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ РАТНИМ ВЕТЕРАНИМА СРБИЈЕ!!!

ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ВЕТЕРАНИМА У ВЕЗИ ПРОТЕСТА ЗА ВИДОВДАН У БЕОГРАДУ!!!

Обзиром да знате да смо спремали велики протест за Видовдан, као ветерани који нису под утицајем разних удружења, организација и странака, већ самостално и на правди Бога, ево како стоје ствари…

Сада смо пред МАТ ПОЗИЦИЈОМ, и морамо да се обратимо свима вама који нас пратите, овим ОБАВЕШТЕЊЕМ!!!

Председници удружења која задњих 27 година ништа за ветеране и борце нису урадили, осим што су себи на разноразне начине и на име ветеранске популације стварали корист, и која су под директном контролом власти, послали су званичан допис свим удружењима и организацијама ветерана широм Србије…

На жалост, већина удружења се том позиву одазива што ни мало није паметно!?!
То не би био проблем, и било би у реду, да та удружења која позивају на протест и њихови председници немају скривене намере и да не желе да и овога пута изманипулишу ветеранску популацију…

Прича коју спремају ови ветерани за Видовдан је државна, НЕ НАША – ВЕТЕРАНСКА И БОРАЧКА, иако је првенствена идеја била НАША!!!

На Сретење Господње, на скупу ветерана, позвали смо сва удружења да се придруже и ставе свој потпис и печат, и дају подршку ветеранској и борачкој популацији у борби за остваривање наших права, борачког закона и свега што нам по закону и припада, међутим до дана данашњег само два удружења су пришла и дала РЕЧ, не потпис и печат, и њихова реч је важила и била валидна до краја… И свака им част!
После консултација међу нама који смо пронели идеју да се окупимо за Видовдан, донели смо одлуку да се за Видовдан ове године неће ићи за Београд, већ да ћемо сви ми у својим градовима, са својим људима које окупимо, положити венце и одати почаст НАТО жртвама, како би лакше искоординирали са браћом и спремили их за следећу годину, и како би стварно нешто покушали да урадимо а да не испаднемо смешни као што је то случај био задњих година до сада…

Таман када смо објавили да нећемо изаћи за Видовдан у Београду, одмах сутрадан су тих пар удружења реаговали и послали званичне дописе са позивом на „окупљање“ свим удружењима на нивоу Србије!?!?!?!
Наравно, нису ни поменули праве разлоге за шта позивају ветеране, и зато НЕМОЈТЕ ПАДАТИ НА ЊИХОВЕ ЛАЖНЕ ЗАХТЕВЕ И ПОЗИВЕ!!!

ОБРАТИ ПАЖЊУ!!!
Они који позивају ветеранска удружења и ветеране добили су задатак да окупе ветеране који треба само да се „мувају“ ту око Скупштине на Видовдан, и да читава Србија види да нису БИТАН ФАКТОР!?!?!?!
ЈОШ ако појединци буду донели ражњеве и пекли јагњиће и прасиће испред Скупштине Србије, то ће тек бити ЛОША СЛИКА о свима нама!
И сами знате да већина људи из власти, годинама уназад прича да ми нисмо ни ратовали, него да смо ишли по селима, клали и пекли прасиће и јагњиће, алкохолисали се, и свашта још нешто… Уколико се ово деси, баш такву слику ће сви медији једва дочекати и послати је да сви виде…
ВЕРУЈЕМ БРАЋО ДА СХВАТАТЕ ПОЕНТУ?!?
ТИМ ЊИХОВИМ ПЛАНОМ СВИ МИ ВЕТЕРАНИ БИ ИСПАЛИ СМЕШНИ, А НАРОД БИ СХВАТИО ДА ПРИЗНАВАЊЕ И ПРИЈЕМ ТЗВ КОСОВА У УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ НАС НЕ ЗАНИМА БАШ МНОГО, ВЕЋ ДА НАС ЗАНИМАЈУ РАЖЊЕВИ, ПРАСИЋИ И АЛКОХОЛ!?!
ТО ЈЕ ЊИХОВ ПЛАН!!!
МЕЂУТИМ БРАЋО, МИ СМО ЈЕДИНИ КОЈИМА ЈЕ СТАЛО ДО ОВЕ НАШЕ ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ, ДО ОВОГ НАРОДА И ДО КОСМЕТА, ШТО СМО ДО САДА И ДОКАЗАЛИ, СВАКО НА СВОЈ НАЧИН, И НЕ ТРЕБА ДА ДОЗВОЛИМО ДА НАС ТЕК ТАКО ИЗИГРАЈУ И ИЗМАНИПУЛИШУ!!!

За све то време, њих ће камере да снимају, јер их је власт поставила, позвала и дала им шансу да позову ветеране и борце (читај ИЗИГРАЈУ), и они ће тако остварити свој легитимитет за све те њихове радње у јуну, чиме ће покрити посланичка места у Скупштини Србије, која имају већ преко 5 година, као једина борачка организација која (КАО) заступа борце у скупштини Србије, испред СПС-а!
То мислим да већина ветерана и бораца и сама зна!

Зато они пљују по СУБНОРУ-у, јер су ови били против и тако су их и истиснули из Скупштине. Међутим, они су Дачићеви па нека раде шта хоће, и нека се слободно пљују, али би требало да то буде без нас ветерана!!! То њихово пљување требамо и МОРАМО оставити председницима тих удружења и осталих борачких и ветеранских организација и савеза.

Оно што је најгоре, на њихов позив одазива се читава Србија, сви ветерани, јер ти људи не знају праву позадину, док „позивари“ имају велику предност у томе јер имају подршку власти и канале за повезивање и комуникацију, јер одавно имају устаљену мрежу и развијену структуру…
Плус што су добили добре паре да све то ураде…
И уколико наседнете, то ће бити чист погодак за њих, и наравно велика брука за све нас…

Све ово се ради по налогу Америке, јер до краја ЈУНА треба да пристанемо да тзв. Косово добије столицу у УН, и тај налог је достављен пре 20-ак дана на самиту у Софији.
Ако се то деси прича око тзв. Косово је завршена!
И сви животи који су дати у одбрани земље Србије и свете Србске земље Космета биће узалудни!
ХОЋЕМО ЛИ ТО ДОЗВОЛИТИ БРАЋО???

Сваки посланик СНС-а у скупштини Србије из свих градова, зна за овај план и спроводи га по плану и програму, што подразумева обавештавање чланства (оних важних, наравно) као и припремање за подршку када дође „дан Д“ за признавање тзв. Косова!!!

Веровали или не, али ово је браћо моја ЖИВА ИСТИНА!!!

ЗАТО ВАС СВЕ ПОЗИВАМ НА БОЈКОТ ТОГ ЛАЖНОГ ПРОТЕСТА, И СВИХ ТИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СУ ИНАЧЕ СВИМА НАМА ОДАВНО ПОЗНАТА!!!
СВИ ЗНАМО ДА ТИ ЉУДИ ИЗА СЕБЕ НЕМАЈУ ЧИМЕ ДА СЕ ПОНОСЕ ШТО СЕ ТИЧЕ ПОМОЋИ ВЕТЕРАНИМА, КАО НИ НИЧИМ ДОБРИМ ШТО СУ ЗА БОРЦЕ И ВЕТЕРАНЕ ДО САДА УЧИНИЛИ!!!

НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС ОПЕТ ИЗИГРАЈУ И ИЗМАНИПУЛИШУ!!!

Замолићу вас све братски да овај пост копирате и поставите на својим зидовима како би видело што више ветерана!!!

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО БРАЋО!!!

Фото: Национални Спас Србије

 

Национални Спас Србије

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Умиру само они којима Вучић дозволи

Umiru samo oni koje Vučić dozvoliPreminuli od korone donosi 20 hiljada evraNestatusni konsiljere Aleksandra Vučića, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *