Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / АПЕЛ ПРАВОСЛАВНОМ НАРОДУ НОВОГ САДА
Владика Иринеј Буловић / фото: СРБски ФБРепортер

АПЕЛ ПРАВОСЛАВНОМ НАРОДУ НОВОГ САДА

Апелујем на православни народ Новог Сада да не присуствује догађају, за који епископ бачки Иринеј Буловић каже да је важан. Одржаће се на празник Свети цар Константин и царица Јелена, 3. јуна, у недељу поподне у Новом Саду. То ће бити МОЛИТВЕНА ШЕТЊА од моста Дуге до новог Жежељевог моста.

На Конференцији европских Цркава, која ће у Новом Саду бити од 28.маја до 3.јуна, биће присутни, осим православних, представници протестантских, англиканских, старокатоличких „цркава“- дакле, неправославних, јеретичких, сатанистичких и др.

Ова конференција је организована у Новом Саду јер она води, како организатори кажу, ка „мирном суживоту“. Позвају омладину на омладински заједнички скуп. Прво посећивање Балкана по питању оваквих догађаја, биће у Новом Саду.
Организатори раде на афирмисању екуменизма, наводећи да разговор са различитима може бити користан. Поставља се питање да ли је МОЛИТВЕНА ШЕТЊА разговор!

Присуство оваквом догађају је милион пута горе и погубније за душе православних житеља овог града него што је оно против чега се сви веома залажемо – много је погубније од геј параде!

 

Ксенија Цвејић

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Хапшен за корупцију прошле године а ове му држава дала 5,1 милион

Фонд за иновациону делатност доделио је 5,1 милиона динара (више од 43 хиљаде евра) фирми …

3 коментара

  1. Mislim da je ipak bolje ukazanje dokumentarnim filmom, “ Borba za duše „??? Nakon toga filma i ko nije Pravoslavni, shvatiće opasnost pape, i ostalih jeretika oličenih kroz bolest Duše što se ekumenizam zove. Pomirenje ili uvlačenje pod jaram vražiji? Hvala na ukazanju. XRISTOS je među nama!

  2. Не видимо на списку евреје и јудаизам…кобајаги су незаинтересовани.
    Реч „екум“ је из иврита, такође и „кат“ по хибру=секта.
    Замислите како њима звучи кобајаги вековна борба са католицизмом (секта-на ивриту….хахахах).
    Реч „изм“ је такође из хибру језика= лажна теорија, псеудонаука….

    позз

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *