Почетна / Uncategorized / НАТО ЛОБИ УНУТАР БИА УЧЕСТВОВАО У КРЕИРАЊУ АНТИСРБСКОГ ПРОЦЕСА У ЦРНОЈ ГОРИ (ВИДЕО)
Мироје Јовановић / фото: им4с.нет

НАТО ЛОБИ УНУТАР БИА УЧЕСТВОВАО У КРЕИРАЊУ АНТИСРБСКОГ ПРОЦЕСА У ЦРНОЈ ГОРИ (ВИДЕО)

На срамоту Србског народа и Републике Србије, део БИА (НАТО лоби унутар Агенције) је учествовао у креирању Антисрбског процеса који се води у Црној Гори, рекао је Мироје Јовановић, један од адвоката одбране у монтираном процесу „државни удар“.

„Оно што се (у овом тренутку) види из документације јесте да су од тренутног директора БИА Братислава Гашића сакривени кључни документи. Такође, службена документа БИА није потписивао ни тадашњи директор БИА, Александар Ђорђевић, већ особа чији идентитет ћемо убрзо разоткрити“, истакао је Јовановић и додао:

„Такође, из мог излагања (пре свега строго поверљивих документа који сам цитирао) је јасно, да је постојао покушај НАТО структуре у БИА да у ову игру увуку и тадашњег премијера Србије, Александра Вучића, све наравно у циљу одустајања од политике неутралности Србије, и гурању Црне Горе у НАТО“.

Јовановић наглашава да су они свесно фалсификујући податке, прећуткујући кључне чињенице и пропуштањем обавештавања државног руководства у октобру 2016-те године, покушали да фингирају наводно Руско мешање у изборне и политичке процесе у Србији и Црној Гори.

„На наредним главним претресима, очекује се наставак објелодањивања докумената, који неспорно потврђују да се ради о НАТО монтажи, која је спроведена преко државних структура Црне Горе, и једне мале али, тада утицајне НАТО лоби групе унутар БИА“, закључио је Јовановић.

Снимак са претреса.

 

Много више можете сазнати из снимка који следи.

 

Извор: ин.4с.нет

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ЗАШТО COVID – 19 КОСИ АМЕРИКАНЦЕ?

Објашњење није само у томе што су власти САД у почетку потцењивале епидемију, него и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *