Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ПРИМ. ДР. АЛЕК РАЧИЋ: АЛБАНЦИ ЋЕ МАСОВНО БЕЖАТИ СА КОСОВА ЗБОГ ОСИРОМАШЕНОГ УРАНИЈУМА И КАНЦЕРА (ВИДЕО)
Фото: СРБски ФБРепортер

ПРИМ. ДР. АЛЕК РАЧИЋ: АЛБАНЦИ ЋЕ МАСОВНО БЕЖАТИ СА КОСОВА ЗБОГ ОСИРОМАШЕНОГ УРАНИЈУМА И КАНЦЕРА (ВИДЕО)

МИ ИЗ СРПСКЕ РАЗВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ – РАС ПОСЛАЛИ СМО ПИСМО МАЈИ ГОЈКОВИЋ И ПРЕЛОЖИЛИ ДА У КОМИСИЈИ , КОЈА БУДЕ ИСПИТИВАЛА ПОСЛЕДИЦЕ НАТО БОМБАРДОВАЊА, БУДЕ ОБАВЕЗНО ПРЕДСЕДНИК НАШЕ АКАДЕМИЈЕ ПРОФ.ДР АЛЕК РАЧИЋ

У овом видеу видећете које је све врсте карцинома, као последице НАТО бомбардовања, оперисао проф.др Алек Рачић, максилофацијални хирург.

Уранијум, каже проф.др Рачић, изазива генетске мутације и није лековит како неки тврде, али су много опасније друге супстанце које су биле у бомбама које је НАТО бацио на нашу земљу, као и на Републику Српску.

Академик, проф.др Милан Распоповић, председник Надзорног одбора РАС -академије,са којим сам јутрос разговарала о овом проблему, рекао ми је да је проф.др Рачић у својој књизи о здравственим последицима НАТО бомбардовања најнаучније објаснио од свих научника о каквим се проблемима ради.

И јуче, на састанку наше Српске развојне академиј РАС, академик Милан Распоповић, који је доктор физике, изнео је своје мишљење као физичар о НАТО бомбардовању, нагласивши да се овакав злочин никада у свету није догодио у новијој историји света.

 

Написала: Зорица Пелеш, публициста, биограф проте Стеве Димитријевића, почасни члан Српске развојне академије РАС 

 

 

Извор: фацебоок

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *