Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВУЧИЋЕВО “ДИВНО ДЕТЕ“ ИЗ ЕМИСИЈЕ “ЋИРИЛИЦА“ СНИМЉЕНО НА НАСИЛНОМ СКУПУ!
Фото: интервју.рс

ВУЧИЋЕВО “ДИВНО ДЕТЕ“ ИЗ ЕМИСИЈЕ “ЋИРИЛИЦА“ СНИМЉЕНО НА НАСИЛНОМ СКУПУ!

Снимак у који је Данас имао увид показује да су „дивна деца“ коју Вучић брани, пре сукоба са капетаном Војске учествовала у цепању транспарената.

Активисти Србске напредне странке који су се сукобили са капетаном ВС Миланом Вукшићем, након чега их је председник Александар Вучић описао као „дивну децу“, учествовали су у насилничком понашању и раније, приликом цепања транспарената против Небојше Стефановића, потпредседника њихове странке, испред Вишег суда у Београду.

Ово двоје младих људи, Невена и Немања, који су били гости у емисији „Ћирилица“ на ТВ Хаппy пре неколико дана када је гостовао и председник Србије Александар Вучић, као активисти странке појавили су се и на скупу који је организован испред Вишег суда у Београду током рочишта по тужби министра полиције Небојше Стефановића против Недељника НИН.

Фото: интервју.рс

На снимку са тог скупа, у који је редакција Данаса имала увид, види се Немања у групи људи који су покушали да цепају транспаренте неколицине окупљених присталица НИН-а. Комешање је тада настало између бројнијих симпатизера СНС и пар активиста са транспарентом „против терора власти“, у шта се и Немања умешао. Током тог скупа, члан СНС-а и начелник скупштинских послова у општини Раковица Марко Јањић је напао активисте који су држали транспарент.

Поменути Немања и његова партијска другарица Невена сада се појављују као актери инцидента са капетаном Војске Србије Миланом Вукшићем, коме су звонили на врата стана како би му поставили питања о предстојећим Београдским изборима. Ко је кога ту први напао – полиција још није утврдила, изјаве су супротстављене, Вукшић је приведен, а активисти СНС нису показали повреде.

Фото: интервју.рс

Ипак, председник државе изнео је свој суд о овом догађају гостујући на ТВ Хаппy, где је представио, похвалио и бранио активисте своје странке од оптужби да су навалентно наишли на врата капетана Милана Вукшића тражећи му глас подршке.

– Погледајте ову дивну девојку и момка. Они су најкултурније позвонили на интерфон и представили се као активисти СНС, а онда је тај војни официр, да не кажем шта мислим о њему, у пиџами изашао и физички их напао – рекао Вучић. Он је нагласио и да је поносан што „имамо овакву дивну децу, који никога не бију“. Узгред је поручио капетану Вукшићу и гледаоцима да ће ови млади људи и даље заступати идеје његове странке.

– Што си претукао девојку? Ниси је поколебао, има иста уверења које је имала, а која је хтела с тобом да подели. Ни овог дечка ниси успео да поколебаш иако си га ударио два пута песницом – рекао је Вучић.

 

А. Поповић

Извор: ДАНАС.РС

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Умиру само они којима Вучић дозволи

Umiru samo oni koje Vučić dozvoliPreminuli od korone donosi 20 hiljada evraNestatusni konsiljere Aleksandra Vučića, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *