Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / АФОРИЗМИ / ПРЕЖИВЕЋЕ ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ДУШУ

ПРЕЖИВЕЋЕ ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ДУШУ

МНОГИ СУ ПРЕВИШЕ ПОЈЕФТИНИЛИ СЕБЕ И ЖИВОТ.ПОДЛЕЖУ НАЈПРИМИТИВНИЈИМ СЛОЈЕВИМА И ПОТРЕБАМА.СКАНДАЛОЗНИ НАСЛОВИ ИМ СКРЕЋУ МИСЛИ А ТО ЈЕ ПУТ У ЗАГЛУПЉИВАЊЕ.ЧАК МИСЛИМ ДА ЈЕ ЗАГЛУПЉИВАЊЕ НАРОДА ПОЛИТИЧКИ ПРОЦЕС.

 

Јутро после пораза ниси исти човек.Ако тада не можеш сам са собом да се повежеш јако је то све компликовано и у бусућности само мислиш о томе да ће неко следећи да те повреди и превари.

Издвојили смо за Вас делове великог интервјуа фронтмена групе Неверне бебе Милана Ђурђевића.Невероватна једноставност у комуникацији и постављањее правих вредности на прво место

– За уметника је најважнија ствар идентитет и ако га има,он онда вреди.Меру спокоја коју сам направио начином живота који ми прија,не бих мењао ни за шта.

Оно што је Милану најважније за човека је да се приватно и професионално оствари.Када то уради онда губи комплекс,фрустрације,нема проблем са конкуренцијом,може да ужива и у успесима других.
– Многи су превише појефтинили себе и живот.Подлежу најпримитивнијим слојевима и потребама.Људи се одлучују за најјефтинију забаву,јер је превише проблема у реалном животу.У борби за свакодневну егзистенцију,уморни од размишљања,образовања,многи немају вољу за читање,неку врсту културолошког односа према породици,људима,примају информације без размишљања.Скандалозни наслови им скрећу мисли а то води у заглупљивање.Чак мислим да је заглупљивање народа политички процес.Не треба ни једној политици паметан народ који ће је критиковати.

У нарушеном систему вредности породица је прва на удару.Милан подсећа да повратак традиционалним вредностима тражи од човека и жртву јер мора да се врати у себе у религију,а потрбно је много снаге и енергије да би се будили са реалним проблемима,а рекли себи да је све у реду.

– Преживећемо јер имамо душуЈош увек има оних који ће да те загрле кад одеш негде.Непознати човек ће ти отворити вратаи питати јел ти треба нешто,подићиће те на улици ако паднеш.Људи имају невероватан страх од пораза и проблема како с њима да се носе.Јутро после пораза ниси више исти човек.Не треба имати храбрости већ свест о томе даовај живот један постоји и да нема фингирања и поправног.
Мислим да је једна реч у љубави снажнија од хиљаду песница које можемо да покажемо у односу на реалан тренутак.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ПЛАЧ СРБСКЕ МАЈКЕ

Ако се не боримо, онда немамо права никога да оптужујемо за несрећу и пропаст у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *