Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ДА ЛИ МУ ЈЕ ОВО КРАЈ КАРИЈЕРЕ? СОРОШЕВА ОРГАНИЗАЦИЈА ПОД ИСТРАГОМ ЗА СЕКСУАЛНА ЗЛОСТАВЉАЊА И КРАЂУ НОВЦА!
Фото: Неилсон Барнард / Гету

ДА ЛИ МУ ЈЕ ОВО КРАЈ КАРИЈЕРЕ? СОРОШЕВА ОРГАНИЗАЦИЈА ПОД ИСТРАГОМ ЗА СЕКСУАЛНА ЗЛОСТАВЉАЊА И КРАЂУ НОВЦА!

Међународна организација Интернационални комитет за спасавање (Интернатионал Ресцуе Цоммиттее-ИРЦ) нашао се под оптужбама да за проневеру новца и заташкавање сексуалног злостављања. Ради се о организацијама под директним спонзорством контраверзног милијардера Џорџа Сороша, коју предводи његов најближи сарадник Дејвид Милбанд.

Влада Уједнињеног Краљевства одлучила је да замрзне финансије невладине организације, која је кључни глобални партнер Џорџа Сороша, на основу доказа да је организација умешана у финансијске малверзације и да је заташкавала сексуална напаствовања.

Са издвајањима од 5.5 милиона фунти из буџета Бритање за ИРЦ, специјани тим је послат како би спровео истрагу о спорним активностима НВО у Демократској Републици Конго, према писањима новина Тхе Сун, тим који је требао да бави са 24 случаја, а успео је да открије кршење етичких правила у чак 13 случајева.

Потпарол ИРЦ је уједно и бивши секретар у министарству иностраних послова Британије, Дејвид Милбанд који је релативно скоро био у центру скандала када је Брегзит назвао понижавањем за Британију, упркос демократској одлуце грађана Велике Британије да напусте ЕУ. Милбард је такође доживео бројне осуде у новембру прошле година због увредљиве изјаве да “људима Европског порекла нема спаса” осим ако не прихвате масовну миграцију ван Европског континента.

Контраверзни милијардер Џорџ Сорош изабрао је ИРЦ као организацију која треба да постави основне принципе његовог пројекта Мађарско-Америчке иницијативе за мигрантске иницијативе коју је најавио прошле године, а чији буџети износи невероватних пола милијарде долара.

Сорош се није званично огласио по питању корупције и сексуалних злостављања повезаних са оранизацијом која је под његовим финансијским патронатом.

Извор: Дневна Газета/ Бреитбарт

http://www.breitbart.com/london/2018/02/16/soros-backed-migrant-importation-ngo/

 

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ЗАШТО СЕ ИЗ ОСТРОГА НЕ СМЕ ИЗНЕТИ НИШТА СЕМ МИРНЕ ДУШЕ И ЧИСТЕ САВЕСТИ..

 Из светиње човек мора да изађе само чист, исповеђен, мирне душе и чисте савести, помирен …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *