Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ВАЖНО!!! Представљање текста Народне резолуције о заштити територијалног интегритета и уставног поретка Републике Србије

ВАЖНО!!! Представљање текста Народне резолуције о заштити територијалног интегритета и уставног поретка Републике Србије

Текст НАРОДНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ је прочитан у емисији БУКВАЛНО на Радију Снага народа, а биће постављен на посебном сајту на коме се може и потписати. Биће омогућено штампање да би се могло потписати и поштом послати на поштански фах који буде наведен. На народу србском је да се ова НАРОДНА РЕЗОЛУЦИЈА рашири и ПОТПИШЕ у што већем броју.

Најважније је схватити да је овакав потез ЈЕДИНИ МОГУЋИ И ПРАВНО ВАЖЕЋИ у постојећем односу снага у Србији, да спасемо Косово и Метохију, без обзира на то како буду и шта буду радиле власти у своје или име западних налогодаваца. НАРОДНА РЕЗОЛУЦИЈА је по садржају чињенично стање по међународном праву, конвенцијама, резолуцијама и по Уставу Србије – и ако би је потписало бар три милиона људи, то би анулирало било какав потпис или чињење у смислу опстанка Косова и Метохије у границама државе Србије. НАРОДНОМ РЕЗОЛУЦИЈОМ се народ Србије у земљи и расејању унапред ограђује од било каквог начина посредне (преко неких докумената ЕУ) или непосредне предаје Косова и Метохије, а инсистира на поштовању Устава Србије, Резолуције СБ УН 1244.  и територијалног интегритета и суверенитета државе Србије.

Ово је, напомињемо, само информативни текст о томе шта садржи НАРОДНА РЕЗОЛУЦИЈА коју ћемо пренети и у текстуалном облику и навести сајт на коме можете потписати. Још једном наглашавамо да је ово НАРОДНА, не политичка или нека друга резолуција било какве партије или покрета.

Ово је народна иницијатива, србски народ у земљи и расејању треба сами да одлуче о заштити територијалног интегритета и то се мирним путем може учинити овако – потписом НАРОДНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ, у којој су записани од стране народа обавезујући поступци према председнику и осталим чиниоцима у оквиру Устава Србије и поштујући Међународну резолуцију СБ УН 1244.

Послушајте текст НАРОДНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ који је прочитала новинар Јасмина Буква у емисији на Радију Снага народа, гост емисије је био пуковник Горан Јевтовић.

ИЗВОР: Radio Snaga Naroda – zvanični kanal

6.2.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Хапшен за корупцију прошле године а ове му држава дала 5,1 милион

Фонд за иновациону делатност доделио је 5,1 милиона динара (више од 43 хиљаде евра) фирми …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *