Почетна / Архива / ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ:ФИЗИЧКИ НАПАД НА ОСНИВАЧА И ПРЕДСЕДНИКА УДРУЖЕЊА ПРАВДА И ПРАВО – ЈОШ УВЕК НИКО ЗБОГ ТОГА НИЈЕ ОДГОВАРАО

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ:ФИЗИЧКИ НАПАД НА ОСНИВАЧА И ПРЕДСЕДНИКА УДРУЖЕЊА ПРАВДА И ПРАВО – ЈОШ УВЕК НИКО ЗБОГ ТОГА НИЈЕ ОДГОВАРАО

ОСОБА КОЈА НЕПРЕСТАНО ШОКИРА ЈАВНОСТ СВОЈОМ ПРЉАВОМ ПРОШЛОШЋУ ОБЗИРОМ ДА ЈЕ НА ВИСОКОЈ ФУНКЦИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ,СВОЈ ПРВИ КОРАК КА ВИСОКОЈ ПОЗИЦИЈИ ЗАПОЧЕЛА ЈЕ ЈОШ 2012 ГОДИНЕ БРУТАЛНИМ И НЕЉУДСКИМ ФИЗИЧКИМ НАПАДОМ УЗ ПОМОЋ СВОЈИХ ПОСЛУШНИКА,УПРАВО НА ОСНИВАЧА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ПРАВДА И ПРАВО.

У то време удружење је било јако младо,па збуњује чињеница да је било толико велики трн у оку челницима снс-а.Напад се догодио три дана пред изборе у време када је наше удружење имало промотивни скуп,тада је под њеном командом снс банда брутално напала активисте удружења Правда и Право,а самом оснивачу је нанета озбиљна физичка повреда.

Резултат је био за Дејана Вукићевића сломљена чеона кост,операција од неколико сати и дуг опоравак у болници,а за Хркаловићку лансирање у сам врх снс-а.

Од тог тренутка почиње вртоглаво аванзовање ове агресивне и на све спремне жене.

Њена прва радна искуства су у очевој сточарској задрузи одакле се одметнула у политику.

Хркаловићева је 2012. године била на листи кандидата Српске напредне странке за одборнике у Скупштини Града Београда. Како се чини, брзо је аванзовала. –

– Дијана је одана. Шта год јој претпостављени нареди, она ће то верно одрадити. Она је по налогу Српске напредне странке испитивала уредника Телепромптера. Виши јавни тужилац, Наташа Кривокапић, издала је налог за  друго саслушање Реџеповића по жељи Николе Петровића и људи из СНС-а. Иначе, Дијана Хркаловић је наместила полиграфско испитивање Николи Петровићу. Полиграф се увек спроводи после подне када опадне концентрација, а са Петровићем је по први пут организван пре подне, открива извор портала Телепромптер.рс близак истрази.

Извор додаје да је Хркаловићева постала секретар Управе криминалистичке полиције са свега 12 месеци радног стажа у полицији.Дијана је, према писању медија, у СНС радила у групи ботова у име општинског одбора Палилула.
– Као приправник без обавезне безбедносне провере постављена је за заменика шефа кабинета Стефановића. И то са 28 година живота.
Ових дана на видело излазе и њене везе са људима из криминалног подземља и да је посебно била блиска са убијеним вођом навијача партизана и осуђеним нарко-дилером Салетом мутавим.

Заиста импресивна биографија за високи положај у Министарству унутрашњих послова.

Од удружења грађана Правда и Право и оснивача Дејана Вукићевића следи јој тужба вишим инстанцама пошто је овај случај заташкан као и многи о којима се зна и не зна,и који никада није добио свој епилог на суду.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ПРЕЖИВЕЋЕ ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ДУШУ

Издвојили смо за Вас делове великог интервјуа фронтмена групе Неверне бебе Милана Ђурђевића.Невероватна једноставност у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *