Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / VIŠE NAM TREBA HLEB SAVA NEGO RUSKI MIGOVI

VIŠE NAM TREBA HLEB SAVA NEGO RUSKI MIGOVI

Dragoljub Ljubičić Mićko je građanima Srbije u idućoj godini, ironično, poželeo što više izbora – da svojim izlaskom ne utiču ni na šta. Naveo je da srpskim partijama ne treba članstvo, samo lideri, i da nam treba SES – Srpska egoistička stranka. Komentarišući naslov da srpska vojska čeka ruski S-300, rekao je da nam je potrebniji hleb Sava S-500.

Današnji Blic objavio je da na naslovnoj strani „Dačić, Šešelj i Palma možda u koaliciji“. Osvrćući se, u Prelistavanju štampe, na taj naslov, Ljubičić je rekao da tako počinju vicevi – našli se Dačić, Šešelj i Palma i napravili koaliciju.

Upitan da prokomentariše kako mu izgleda ta naslovna, s fotografijom lidera SPS, SRS i JS, Ljubičić kaže: „Dačić, Šešelj i Palma – to su tri palme, sva trojica duboko ukorenjeni, svako u svojim radikalnim korenima… Ovoj jednoj je opalo lišće“.

Podsetimo, te tri stranke već su u koaliciji u Mionici. Ljubičić kaže da ga to ne čudi, jer izbori na Republici i na lokalu nemaju veze jedni s drugima, i da je na lokalu u pitanju čist interes i čista korist.

U vrh SPS se vratio osuđeni ratni zločinac Nikola Šainović. Milovan Bojić se vratio u bolnicu na Dedinju. Osvrćući se na to, kaže da je u pitanju „povratak džedaja“.

U predstavi koji je igrao 1992. godine „Tamo daleko je sunce“, Ljubičić je tumačio lik predsednika SRS Vojislava Šešelja. Upitan da li je tada mislio da će on i danas, posle toliko godina, da bude na političkoj sceni, rekao je da je verovao. Šešelj, kaže, spada u red onih neuništivih. Kod nas se češće političari unište sami, nego kad ih neko sa strane napada, to ih čak ojača, navodi gost Novog dana.

„Ne može se reći da nije bio dosledan veći deo svog politikovanja, ali pitanje je da li je ta doslednost sa negativnim, pozitivnim ili nultim predznakom“, rekao je govoreći o lideru radikala.

izvor Nedeljnik

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

„А ЗА ПРИЗРЕН КАД МЕ ПИТАШ – РАСТУЖИ СЕ СРЦЕ МОЈЕ..“

„Немој никад да ме пустиш да заборавим; Косово моје, Бистрицу, Шару, зар да изгубим? „ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *