Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ДРУШТВО / Креативни центар издао приручник за LGBТ ВАСПИТАВАЊЕ ДЕЦЕ!

Креативни центар издао приручник за LGBТ ВАСПИТАВАЊЕ ДЕЦЕ!

Књига „Пружите деци сто могућности уместо две“, коју је издао београдски „Креативни центар“, отворено саветује родитеље да треба да уче своју децу да постану хомосексуалци!Овај скандалозни приручник, шведских ауторки Кристине Хенкел и Мари Томичић, дословце сугерише родитељима да своје малишане од најмлађег узраста уче да се дечаци заљубљују у дечаке и да је потпуно нормално да носе хаљине?!Иако је оваква пракса испирања мозгова деце содомитском пропагандом од малих ногу узела маха на Западу, потпуно је неприхватљиво да се такво нешто намеће деци у традиционалној, православној земљи каква је Србија.

Под маском „равноправности полова“, приручник који се може купити у већини књижара у Србији по цени од 1.450 динара објашњава родитељима да децу васпитавају као бесполна бића и да није важно ко се у кога заљубљује:„Дечака и девојчицу, када се играју заједно, сви гледају са сјајем у очима – тако су слатки заједно. Зашто нико не пита два дечака која се играју да ли ће се венчати када порасту?“ – чуде се настране ауторке књиге.Оне саветују родитељима да и класичне бајке причају деци на ,,геј начин“:„Причајте деци приче на другачији начин. Пепељуга може да постане најбоља другарица с принцем, а њена полусестра може се заљубити у неку принцезу.“Сугерише се и да не постоји „мушка“ и „женска“ одећа, већ да и дечаци могу да се дотерују и облаче хаљине.,,Допустите свој деци, па и дечацима, да пробају хаљине, да се дотерају и обуку у нешто сјајно, златно, у одећу од тила или неког другог материјала разноликих боја.“Стручњаци из области дечје психологије и педагогије најстроже су осудили ову књигу и упозорили да овакав начин васпитања може направити тоталну конфузију код деце и од њих створити транссексуалце.Дечји психолог Бранка Тишма оштро се противи овој књизи и сматра да је наметање хомосексуализма деци болесно.„У потпуности сам против те књиге и свега што она саветује родитељима. Разумем да постоје и неки људи који су другачији, али не можемо због тога свој деци наметати да буду хомосексуалци и учити их како је то нешто феноменално. По мени су сви ти савети болесни и сматрам да та књига треба да наиђе на осуду јавности.“ – рекла је Тишма.Са њом се слаже и психотерапеут Зоран Миливојевић, који упозорава да би начин васпитавања деце који проповеда ова књига направио генерацију транссексуалаца.,,Никако не могу да подржавам овакву књигу јер она директно ствара конфузију и код родитеља и код деце. Ако малој деци хомосексуализам презентујете као нешто сјајно, улазите у ризик да ће малишан пожелети да буде хомосексуалац иако му је природа у потпуности хетеросексуална. То је класично малтретирање деце, из кога произилази хаос, јер добијамо особе које ни саме не знају шта су. Плашим се да бисмо, ако би родитељи слушали савете ове књиге, направили целу једну нову генерацију транссексуалаца, а то су најнесрећније особе, које у огромном проценту на крају изврше самоубиство.“ – објашњава Миливојевић.

Изопачена идеологија ,,џендеризма“

Све ово међутим никако не треба третирати као нешто спонтано, или као ексцентрични подухват две изопачене али усамљене ауторке. Ради се о озбиљно деструктивној идеолошкој конструкцији која је из Америке и западне Европе почела да се агресивно шири и сада стиже до Србије. Та идеологија је тзв. ,,џендеризам“ (од енглеског ,,gender“ – род). Према овој идеологији (која се иначе неосновано представља као наука под називом ,,родне студије“) ,,род“ се разликује од пола и то тако што човеков сексуални идентитет наводно није одређен његовим полом, односно гениталијама које је добио рођењем, већ ,,родом“, тј. његим психичким односом према својој сексуалности. Једноставно речено, за џендеристе није битно шта је неко рођењем него шта он мисли (или умишља) да јесте. Тако ,,џендеристи“ (што су углавном радикалне феминисткиње и ЛГБТ активисти) потпуно неосновано сматрају да постоје 2 пола, али стотине, па чак и безброј ,,родова“. Према њиховом виђењу ствари традиционални двополни идентитети ,,мушко-женско“ су ,,превазиђени“ и представљају ,,социјалне конструкте“, а не нешто објективно. Игноришући објективне критеријуме сексуалног идентитета, џендеристи у ствари различита ментална обољења попут трансвеститије представљају као нормалне ,,идентитете“. Све ово сведочи о томе да ,,џендеризам“ представља убедљиво највећу опасност за очување традиционалне породице.

Извор: Говори Србија, Информер, Васељенска

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Кина погубила директора државне фирме због мита

Кина погубила директора државне фирме због мита

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *