Почетна / Архива / „DINASTIJA“ KARIĆ NAJAVLJUJE SNIMANJE FILMA O SVOJIM „USPESIMA“

„DINASTIJA“ KARIĆ NAJAVLJUJE SNIMANJE FILMA O SVOJIM „USPESIMA“

Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali pošto su ambicije velike kada je reč o izboru glumaca, biće potrebno mnogo novca. Deo filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimaće se, navodno na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji

Prema tvrdnjama Bogoljuba Karića, idejnog tvorca projekta filma o dinastiji Karić, njegov lik mogao bi da tumači Mel Gibson. Karić je ranije izrazio želju da Džulija Roberts tumači lik njegove supruge Milanke, ali su pregovori u toku.

„Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fantastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri“, izjavio je Karić za Novosti. Da li će Gibson na filmskom platnu biti u društvu Džulije Roberts, Šeron Stoun ili pak Katrin Denev, za koju Milanka ima najviše simpatija, još nije poznato. Ali tu se spisak poznatih holivudskih glumaca koji bi mogli da se nađu u ovom filmskom ostvarenju ne završava. Na njemu se nalaze i Penelope Kruz koja bi mogla da tumači Draganovu ženu Hafu, a Slavicu, Sretenovu suprugu tumačila bi ni manje ni više nego Ketrin Zita Džons.

Producent Simon de Karić jedan je od članova porodice koji predstavlja sponu između holivudskih zvezda i porodice Karić o kojoj će biti sniman dokumentarno-igrani film. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali pošto su ambicije velike kada je reč o izboru glumaca, biće potrebno mnogo novca. Deo filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimaće se, navodno na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija.

izvor Nedeljnik

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ЈАКОВИНА: ДА СРБИ НИСУ 1918. СПАСИЛИ ХРВАТЕ, ХРВАТСКА ДАНАС НЕ БИ ПОСТОЈАЛА! (ВИДЕО)

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ЈАКОВИНА: Да Срби нису 1918. спасили Хрвате, Хрватска данас не би постојала! Водећи …

Један коментар

  1. KAD BOGATI I MOĆNI POLUDE!!! *Iskreno se pitam, da li ovaj čovek zna gde se nalazi* Da li je svestan u kakvoj zemlji sada živi* * Da li mu je poznato šta je pretrpela u ratu…da li je svestan šta je njegovoj Srbiji sada najpotre bnije???* Da li zna uvaženi g. Karić, koliko bolnica u Beogradu, Srbiji, na Kosovu radi u teškim uslovima bez naj neophodnijeg komfora, koliko škola u Srbiji nema savremena sredstva za nastavu, koliko škola ima na jugu Srbije kojima je potreban terenski auto za prevoz najmlađih đaka-pešaka, koji u svim vremenskim uslovima pešače kilo metrima do škole i….mnogo takvih primera???* Da li je moguće da pored sijaset takvih potreba, superbogati Kar ić nije mogao da se seti da učini nešto humano korisno za svoj narod iz koga je i sam ponikao i obogatio se??? * Umesto svega toga, g. Karić rešio da udovolji svojoj bezgraničnoj sujeti, potroši ogroman novac ni na čiju korist, pa ni na svoju!!!! * Jer, kakva korist od njegovog biografskog filma, koji će, ako bude nesreće i da se takav realizuje – ko će gledati priču o trulom biznismenu, čija biografi ja nikom osim njemu neće biti interesantna a dok bude živ, narod će pričati o ludom bogatašu koji je poput holivudskih zvezda, slupao milione za priču o samom sebi a da pritom ništa svom otečestvu nije ostavio?! * 4. avg 2017.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *