Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / ISTORIJSKI DETALJI INAUGURACIJE,KOJE STE MOŽDA PROPUSTILI,A NE BI SMELI

ISTORIJSKI DETALJI INAUGURACIJE,KOJE STE MOŽDA PROPUSTILI,A NE BI SMELI

1. Tačno u 16 sati Zemlja će na dva minuta prestati da se okreće, Dunav će se ulivati u Savu, a iz smeta, napravljenog od veštačkog snega, Aleksandar Vučić će izvući 18 dece koja će potom svečano istetovirati njegovo ime na podlaktici.

2. Laza Ristovski će na desetak svetskih jezika pozdraviti zvanice rečima: “Svi ste vi mrsomudi”, nakon čega će mu biti odobreno još 40 miliona dinara za snimanje filma “Čarape kralja Petra i helanke Nade Macure”.
3. Zvanicama će se obratiti Betmen, Spajdermen, Zagor, Družina prstena i nindža kornjače koji će ponaosob ispričati kako su ih lik, delo i vizija Aleksandra Vučića motivisali da postanu superheroji, a potom će zajedno sa Vučićem raširiti krila (ovi koji lete, naravno) i obleteti svečani krug oko Palate Srbija.
4. Dr. Nada Macura će voditi računa da inauguracija protekne slojevito, uz napomenu onima koji nisu glasali za Vučića da zbog visokih temperatura i sramote ne izlaze iz stanova u periodu od 10 do 18 sati narednih 20 godina! Ukoliko, pak, osete bol u grudima ili slične smetnje neka se jave onima za koje su glasali- vozila Hitne pomoći biće angažovane na keteringu.
5. Zvanicama će biti prikazane mermerne biste rimskih imperatora rođenih na teritoriji Srbije i Aleksandar Vulin, uz napomenu da je najstrože zabranjeno dirati, hraniti ili smejati se poslednjem eksponatu.
6. Zvanice će, uprkos tvrdnjama zlonamernika, biti poslužene skromno- burekom, i to praznim. Čitavu ceremoniju platiće predsednik Vučić lično, pozajmio je od roditelja 2000 dinara do plate…

7. Specijalno za ovu priliku Stefanović dr. Nebojša organizovaće i voditi akciju “Tajfun 23” tokom koje će biti uhapšena organizovana kriminalna grupa spontano dovedena autobusima, a zatim će demonstrirati kako se koriste “lisice” i pendrek (mole se prolaznici koji ga narednih dana zateknu vezanog za jarbol pred Palatom Srbija da ne preduzimaju ništa već obaveste najbližu patrolu policije ili ga jednostavno fotografišu za najsmešniji video i pošalju na konkurs…).
8. Nakon intoniranja himne “On je Vučić Aleksandar” etno- pojac Marija Maksima izvešće i manje poznatu numeru “Bože pravde” u disko verziju, uz sasluženje Fanki Džija i brata mu Đoganija.
9. Zvanice će uz pratnju domaćina obići fontanu na Slaviji i uveriti se da ne pušta već preliva. Potom će Aleksandar Vučić ritualno, potapanjem, krstiti svakog od njih uz pojanje Majkl i Dženet Džekson, a onda i kratko hodati po vodi kako bi demantovao glasine da nije on taj o kojem govori Biblija.
10. Pred sam kraj inauguracije svi zajedno će u ogromnu rupu (ne misli se na budžet, naravno) položiti kamene temeljce za najveći kamen temeljac koji će niknuti na tom mestu i biti vidljiv s Meseca, o čemu će izveštavati Zoran Babić specijalno lansiran u orbitu za ovu priliku kao prvi srpski satelit, odnosno, saletit.
11. Na samom kraju Milomir Marić će upriličiti susret zvanica, predsednika i učesnika “Parova”, uz ponudu predsedniku da ostane u vili i bori se za glavnu nagradu u superfinalu, već najavljenom kao spektakl decenije: “Aca diskrecija vs Maca Diskrecija- borba vizionarskih titana”! Proglašenje pobednika za dve, najkasnije dve i po godine!
P. S. Zvanicama će biti podeljeni flajeri zanatske radnje BIA (Bata i armirači) uz koji će imati popust na sve sanitarno- keramičarske radove. Popust važi dok traju zalihe materijala i dok operativci ne budu upućeni na primarne zadatke- tezgu koju je direktor pogodio na Divčibarima: dve vikendice s pratećim sanitarnim objektima.

Mihailo Medenica

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *