Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / MIROSLAV ČUČKOVIĆ I SAVETI ZA ZAVOĐENJE

MIROSLAV ČUČKOVIĆ I SAVETI ZA ZAVOĐENJE

Nakon što je sa jednog zida svojeručno uklonio grafit sa romantičnom porukom, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković podelio je bolje savete za osvajanje devojaka od ispisivanja ljubavnih poruka po fasadama.

Čučković je priznao da sebe ne smatra velikim zavodnikom, ali da bi u praksi za „muvanje“ devojke primenio romantičnije metode. On se direktno obratio nepoznatom mladiću koji je devojci stihom poručio da bi s njom večno plesao, istakavši da će ga, ako zatreba, on lično naučiti kako da pleše.

„Mi ćemo ga naučiti u novim programima škole, može da svira gitaru, može da uči da pleše, može da uči da crta na likovnoj sekciji. I ako uradi te tri stvari za nju, sigurno će je pre osvojiti nego ovim zidom. Da joj pokloni sliku u kojoj je nacrtan neki pejzaž, da joj odsvira pesmu na gitari i da pleše s njom, a ne da ovo „lutko, s tobom pleše“, nego da pleše sa njom. Ta tri kad nauči ona je njegova sto posto….Mislim, nisam ja neki zavodnik nego čisto razmišljam praktično kako bih ja to radio“, objasnio je Čučković.

Priliči li čoveku koji je bio gradonačelnik grada koji je pre tri godine u ovo vreme sravnjan poplavama ovaka vrsta „reklamiranja“?I ima li imalo svesti i osećaja odgovornosti?

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

БРНАБИЋ У 1.000 КВАДРАТА – СРБИ У РЕДОВИМА ЗА НАРОДНУ КУХИЊУ

  Реконструкција државне виле у којој је до смрти живела Јованка Броз, а у коју …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *