Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / IZ DANA U DAN,ZLOCINI,POKUSAJ KIDNAPOVANJA,UBISTVA,A SADA I KRADJA.NIKO NE REAGUJE….Kosovska Mitrovica juče: Krađa zlata, pretnja i napad

IZ DANA U DAN,ZLOCINI,POKUSAJ KIDNAPOVANJA,UBISTVA,A SADA I KRADJA.NIKO NE REAGUJE….Kosovska Mitrovica juče: Krađa zlata, pretnja i napad

U Kosovskoj Mitrovici tokom jučerašnjeg dana zabeležena su tri incidenta. Ukradena je veća količina zlata, Srpkinja je prijavila da joj je pretio Albanac, dok je i jedan muškarac albanske nacionalnosti prijavio napad.
Krađa zlata i prevara dogodili su se u ulici Tanaska Rajića, u 11 časova. Slučaj je prijavila Srpkinja, a zlato koj je ukrala nepoznata osoba koja se prethodno predstavila kao stomatolog. Vrednost nakita je 3.200 evra. Slučaj se istražuje.
Potom je policiji, oko 14 časova, Srpkinja prijavila pretnju. Njoj je, kako navode iz policije, u ulici Filipa Višnjića pretio osumnjičeni muškarac, albanske nacionalnosti.
U 22 časa muškarac albanske nacionalnosti prijavio je da ga je u ulici Kolašinskoj, iz nepoznatih razloga, napala neidentifikovana osoba. Napadnuti muškarac bio je u alkoholisanom stanju i zadobio je telesne povrede – kako je i slučaj okarakterisan.

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

Не ја нисам увео санкције…

Не не могу да поднесем срамоту и то да ме неко поистовећује са онима који …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *