Почетна / Вести / Marine jolie 2

Marine jolie 2

Ворон Рејвенски

Дневник, петак 21.04.17.

Дође тако време да су избори у Француској важнији за Србе од оних у Србији.

Својевремено написах прву епизоду ове сторије подржавајући храбру и волшебну ( а предивну ) Marine Le Pen. И то уз исту ову музику. Нисам могао ни да наслутим да ће то стићи до ње, а јесте! Јавили су ми се и обећали ми тај плес на који ономад позвах прелепу Marine! Плесати са Председницом Француске републике – мало ли је?!!

У Француској живи милион и по Срба и људи србског порекла. Апсолутно је крајње време да користимо нашу снагу. И користимо је! Тако смо одреда гласали за Трампа и он то зна !( а што приглупи наши политичари „не умеју“ то да искористе то је дуга и тужна прича ), па онда за Хофера у Аустрији ( и он то зна али доћи ће време када то буде могло да се искористи! ), а сада је најважнији тренутак – гласати за предивну и наизглед крхку, али као челик стамену Марин Ле Пен!!!

Рекла је да ће опозвати признање Косова ( „не знам чему служи та држава осим да руши стару Европу“ ). Рекла је и да је боли прогон хришћанског света у тој новој држави и да се њен предак борио са Србима у Великом рату и да су јој говорили  да су они били витезови!!! Рекла је и да Србији се мора помоћи а не само причати! Она има боље мишљење о нама него ми сами!!!

У Србији је трачак старе Европе за коју се ми боримо ( ћутите, немојте јој рећи да овде тога више нема – наизглед ).

Србија је била изразито франкофонска земља између два светска рата. Онда се то покварило. Из два разлога. Француска је постала другоразредни немачки службеник. Потрчко за обављање прљавих немачких послова. Marine и њен успех је крунски доказ да су они тога свесни. Други разлог је што ни Србија није Србија, него је живела и живи у болесним државама које се труде да је униште. Срби су постали безвредни мали гмазови програмирани да мрзе сами себе. Ту се нико не разуме и нема свој интерес. Постоје само туђи интереси!

Зато је 23.04.17. можда први дан новога света. Много праведнијег и за Србе прихватљивијег. То ће ако Бог да, бити и крајем Ојропске уније. Тамнице народа која се зарекла да ће да нас сатре – ДА НАС НЕМА!

Моме француском народу не треба Европска унија која нас вређа и једе наш новац а ничему не служи – рече!

Могу ли да још увек сањам о Француској Де Гола, Франше Депереа и Луја Бартуа?!

Сада се осећам као онај трубадур који пева о красној деви! Није време трубадура али је време за велике промене!

Не наседај на Фијоа и његове EU гургумише.

Зато Србине, ако Бога знаш, сада или никада, изађи и бори се за свој интерес!!!  Макар зато, што ако си мушко, знаш да препознаш праведно, чврсто и ПРАВО ЖЕНСКО! Marianne!

И недаде ми овај глупи фб да ово објавим!..

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ПРЕМИНУО ВЛАДИКА МИЛУТИН

Ноћас, 2 сата иза поноћи, преминуо је Епископ ваљевски Владика Милутин.   Владика Милутин је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *