Почетна / Вести / ЕВРОПСКА УНИЈА ПРОМОВИШЕ САТАНИЗАМ И УНИШТАВАЊЕ ЧОВЕКА „ИДЕШ ПОД МАЧ БАТО“

ЕВРОПСКА УНИЈА ПРОМОВИШЕ САТАНИЗАМ И УНИШТАВАЊЕ ЧОВЕКА „ИДЕШ ПОД МАЧ БАТО“

ОДГЛЕДАЈТЕ ИНТЕРВЈУЕ И ОДАБРАНЕ ГОВОРЕ МИРОЉУБА ПЕТРОВИЋА

Гост емисије „Интервју“ био је господин Мирољуб Петровић, оснивач и директор „Центра за природњачке студије“ и „Института за природну медицину“. Господин Петровић је завршио геологију на Универзитету у Београду и медицину на Интернатионал Институте фор Оригинал Медицине у Америци. Докторирао је филозофију са похвалама (цум лауде) на Универзитету Александар Јоан Куза у Румунији, на тему повезивања науке и религије. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе како људи могу да се изборе са нагомиланим проблемима у породици и на послу, како победити депресију, како новац уништава духовно слабе људе, како треба решавати проблем криминала у друштву, зашто Европска унија промовише уништење човека и сатанизам, да ли се у данашњем свету губе праве вредности, да ли су хомосексуалци болесни људи и да ли њих треба лечити, да ли су ствари које Мирољуб Петровић говори у складу са православљем, шта је позадина историјског пријатељства између Срба и јевреја, зашто треба мање користити месо у нашој свакодневној исхрани, да ли је планета Земља равна плоча или је то глупост, о историји и о пореклу српског народа, да ли Србији данас недостају прави људи које је имала кроз своју историју, зашто је Мирољуб Петровић частио свог сина кад се исписао из средње школе, зашто су данашњи факултети само говеђе школе и дебилане, зашто је важно кућно васпитање, зашто су Шешељеви синови паметнији од Шешеља, како треба да се понаша добра српска жена и мајка, зашто треба спречити жене да абортирају, како вакцинација уништава нашу децу, зашто Новак Ђоковић треба да престане да се бави професионалним тенисом, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

 

Објављено је 28.07.2016.
Гост емисије „Интервју“ био је господин Мирољуб Петровић, оснивач и директор „Центра за природњачке студије“ и „Института за природну медицину“. Господин Петровић је завршио геологију на Универзитету у Београду и медицину на Интернатионал Институте фор Оригинал Медицине у Америци. Докторирао је филозофију са похвалама (цум лауде) на Универзитету Александар Јоан Куза у Румунији, на тему повезивања науке и религије. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о многим занимљивим темама.

 

Објављено је 12.01.2016.
Гост емисије „Интервју“ био је господин Мирољуб Петровић, оснивач и директор „Центра за природњачке студије“ и „Института за природну медицину“. Господин Петровић је завршио геологију на Универзитету у Београду и медицину на Интернатионал Институте фор Оригинал Медицине у Америци. Докторирао је филозофију са похвалама (цум лауде) на Универзитету Александар Јоан Куза у Румунији, на тему повезивања науке и религије.

Зашто Мирољуб Петровић сматра да је Србија окупирана већ 600 година? Да ли су сви политичари у Србији марионете страних сила? Зашто Европска унија намеће катастрофалан и неприхватљив систем вредности за српски народ? Како су Вучић и Николић постали пиони Европске уније, иако су некада били велике патриоте? Зашто су НАТО пакт и Европска унија попут канцера за човечанство? Који сталеж људи најчешће одлази у америчку војску? Зашто смо дозволили да је храна коју једемо сваког дана све мање квалитетна? Како се планира стварање опште глади у свету? Да ли су природне катастрофе случајност или Божија казна за грешнике? Зашто су ријалити програми највеће зло које нам пласирају? Како је дошло до тога да је данас тешко наћи нормалну књигу у књижарама?

Где је седиште језуита, а где је седиште масона? Каква је улога римокатоличке цркве у контроли језуита? Које су најјаче масонске државе у свету? Да ли су језуити и римокатолици највећи непријатељи масонерије? Ко више брине о својим људима – језуити или масони? Да ли су И светски рат и ИИ светски рат уствари само сукоби језуита и масона? Зашто прави хришћанин не може да буде масон? Како су тајна друштва одлучила да Дражу Михаиловића пусте низ воду и да доведу Јосипа Броза Тита на власт у договору са Ватиканом? Да ли је краљ Петар требао да јуначки погине уместо да позива четнике да стану под заставу комуниста? Како су језуити утицали долазак на власт Анте Павелића и на стварање НДХ? Ко стоји иза независности Косова? Шта је био кључни интерес за пуштање дроге у промет у свету? Каква је улога Ватикана у разбијању Југославије?

Којим политичким странкама у Србији данас владају језуити, а којим владају масони? Да ли је за патриотизам Војислава Шешеља заслужна његова мајка која му је рецитовала епску поезију кад је био дете? Зашто је Александар Вучић добар премијер у поређењу са Чедом Јовановићем, Ненадом Чанком и Соњом Бисерком? Да ли су Срби данас постали мањина у Србији? Како је дошло до тога да је мајица са ликом Ратка Младића постала непопуларна у Србији? Зашто Србе данас прогањају у Србији као дивље звери? Како су данашњи представници династије Карађорђевића и представници САНУ постали издајници Србије? Зашто Шешељ не треба да се бори против Александра Вучића само демократским средствима? Да ли ће следећи режим бити још гори, ако народ не учини нешто да промени ситуацију? Зашто патриотска опозиција треба да буде пример грађанима и да се врати селу? Да ли треба укинути демократију у Србији и како је неко могао да одвоји религију од државе у Уставу?

Зашто сваки Србин мора да буде способан да буде потпуно независан домаћин? Зашто је важно да се окренемо према природи, селу и здравом животу? Како ће стерилне сорте семена уништити нашу пољопривреду? Да ли је вакцинација једно од највећих тровања деце? На који начин данашњи Срби требају да се угледају на наше славне претке? Зашто је важно да се српски народ врати Богу и религији? Да ли су гуслари на неки начин духовна елита нашег народа? Зашто Срби беже од тога да буду домаћини и главе породице? Да ли су мушкарци највећи кривци за проблем беле куге и проблем абортуса? Како српске мајке треба да васпитају своју децу једног дана? Зашто се у нашим школама од деце праве дебили? Како фестивал Еxит промовише сатанизам, неморал и наркоманију?

Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу.

 

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

МАЈКА СТОЈАНКА НИЈЕ УБИЦА

   МАЈКА СТОЈАНКА НИЈЕ УБИЦА   Цела Србија зна да Стојанка Стојановић није убила бахатог …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *