Почетна / Вести / Авијону сломљена ти крила

Авијону сломљена ти крила

Ворон Рејвенски

Дневник, недеља 19.02.17.

Није то тако страшно што ваш премијер прекрши Устав сваки пут после одласка у вц, ако то гледате са ведрије стране…

Његовим избором ударио би се глогов колац државности Србије, као и већ споменутом Уставу. Ако би размишљали као његов просечни сендвичар, дошли би сте до закључка да вам ни једно ни друго уопште није потребно… Па да… Сва власт може да буде у рукама једне особе ( сексуално коректан израз ). Па би стога премијер и председник могли да буду једна особа. Могла би добити и нову функцију, нпр. ПРЕМСЕДНИК или рецимо ПРЕДИЈЕР. То би донело толико жељене уштеде у буџет, јер би по новом ( ЊЕГОВОМ ) закону посао председника морао да обавља на пола радног времена за пола плате! Кад заврши премијерски посао, после 23h, оде да буде председник, таман да у пацифкој зони сафата колеге у задњи час. Пошто он већ ради 26 сати на дан, нека буде и 30.

Друго, осим што вам ово помало личи на 18 век ( пре просветитељства ), била би то велика новина, ЖЕНА председник, или бар ОСОБА која одлично разуме како је женама ( понекад ). То је тренд!

Треће, војском би вам командовала сексуално алтернативна особа. То је пацифистички и нежно! То да ли је ( то )  служило војску је једно безобразно и реторичко питање. Није ни важно ( мада зли језици говоре да је одмах отпуштено јер се заљубило у капетана ).

Четврто, испоштовало би се наређење Ојропе, а то је овде светиња. Мало су се уплашили нас и кривудања лево – десно, па би то осигурало светли пут у нове ДАТУМЕ, ка неумитности Ојропских вредности.

Пето, могао би се и број министара смањити на један, тј њега ( или то ).

Шесто, могло би да укине и министарства, па да се то све прбаци на агенције и фондове. Због оперативности ( и дабоме – уштеда ).

Па да се најзад усталимо на кур(s-c)у.

Ако вам није јасно шта се догађа, погледајте ово. Извесна израелска маркетиншка агенција се специјализовала за предизборне активности за индијанце по источној Европи. И узела авијон за симбол државе, па свима за велике паре почела да продаје исти спот.

Ето Словаци би да имају и различиту могућност избора ( корупција ), Украјинци би да сами ( без Руса ) пилотирају и то сви, а ми би желели да имамо чврсту руку ( рукицу ) која управља свиме, засвагда и по задатом оном курscу.

Шта има да се питате ви или или више њих?

Мали проблем, да ли ако је „капетан авиона“ подвојена личност, може доћи до размирица међу њима и сукобљавања интереса? Нека то психијатрима…

ПС : драго ми је па ме је послушало и само се подписало са AV ( ав ).

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

ПРЕЖИВЕЋЕ ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ДУШУ

Издвојили смо за Вас делове великог интервјуа фронтмена групе Неверне бебе Милана Ђурђевића.Невероватна једноставност у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *