КАНДИДАТУРА НИКОЛИЋА ПРЕДИЗБОРНА ТАКТИКА СНС-а
Након више децениске љубави и плодоносне САРАДЊЕ Вучић и Николић постали “ривали” у предизборној кампањи.

Кандидатура Николића још један покушај партократије да превари народ.

Сарадња и љубав  премијера и председника већ пет година у власти и ко зна колико пре а онда напрасно  у предизборној кампањи постају ривали.

Питање које се поставља шта је то председник Николић у предходном мандату урадио за Србију што би га кандидовало за још један мандат. Друго питање је дали Вучића лажи које је игооворио у последње две деценије чине погодним за  председника Србије.

Ово је очигледанн покушај да се превари Српски народ по рецепту већ опробаном у самој Србији а и у неким околним земљама.

Кандидатура Николића треба да омогући победу Вучићу у првом изборном кругу. У самом СНС-у  тврде да да гласачка машина машина која је у обавези или како они кажу дугује да гласа за Вучића броји око 500 000 гласова. Николић би требао да поред других монтираних кандидата  још мало разводени гласове како би се осигурала победа Вучићу.

Нама народу остаје да сачекамо и видимо шта је Николић добио у овој трговини коју позицију и са колико нула цифру. Осатаје нам и да се надамо да ће се народ освестити ставити опште интересе изнад личних приземних и да ће се наћи неко ко ће да размонтира партократију а одгоорне за децениско сатирање Србије позове на одговорност и сме.стим у затвор

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *