Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Вести / ИЗБАЧЕНА МАЈКА СА ДЕТЕТОМ НА УЛИЦУ У ДАНУ КАДА ЈЕ НАПОЉУ -5 СУДСКИ ИЗВРШИТЕЉИ БЕЗ НАЈАВЕ И НА ПРЕВАРУ УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ УПАЛИ У КУЋУ

ИЗБАЧЕНА МАЈКА СА ДЕТЕТОМ НА УЛИЦУ У ДАНУ КАДА ЈЕ НАПОЉУ -5 СУДСКИ ИЗВРШИТЕЉИ БЕЗ НАЈАВЕ И НА ПРЕВАРУ УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ УПАЛИ У КУЋУ

Извршитељи ушли насилно у стан и иселили породицу Васић, износе ствари из стана.

 

Проблем Јулијане Васић, због ког остаје без крова над главом, јесте тај што је кућа у којој са сином живи већ 15 година остала регистрована на име њене свекрве Радмиле.

Прошло је тачно шест дана од када су извршитељи покушали да иселе породицу Васић и то због, како тври Јулијана васић, туђег дуга. Тада су одустали, али се данас драма поново наставила.

Како сазнаје telegraf.rs од њиховог репортера с лица места, Јулијана Васић је изашла из стана и отишла у полицију да да изјаву.

Извшитељи су ушли у стан, у току је изношење ствари из стана Васића и они ће данас дефинитивно бити исељени из куће.

Према речима окупљених на лицу места, Васићи немају где да оду, а данас се  не очекује да ће Јулијана дати изјаву за медије, а репортере су замољени да се удаље с лица места.

Симон Радовановић из удружења “Чувари анђела” рекао је за Телеграф.рс да су извршитељи дошли ненајављени и насилно ушли у стан Васића. Додао је и да је породица почела да пакује своје ствари,  а да је брат Јулијане Васић приведен, након што је покушао да спречи улазак извршитеља и полиције у стан.

Да подсетимо, извршитељи су прошле недеље после неколико часова одустали од исељења, а Јулијана је са сином остала у кући.

Око 30-так пријатеља и чланова родбине Васића окупили су се тзада како би спречили да ова породица остане без крова над главом, а присутне су биле и јаке полицијске снаге.

Проблем Јулијане Васић, због ког остаје без крова над главом, јесте тај што је кућа у којој са сином живи већ 15 година остала регистрована на име њене свекрве Радмиле, иако де факто припада Јулијанином брату.

Погледајте видео снимљен испред куће Васића:

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

НИКАНОР ЈЕДИНИ ДОСТОЈАН ПАСТИР

Владика Никанор се црвеним словима уписао у историју Србије. Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никанор је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *