КАРИЋ ОТВОРЕНО О МИЛИОН ГЛАСОВА ЗА ВУЧИЋА
Колико ће овог пута плаћати за глас, и хоће ли овог пута Срби за салату подржати партократију која нас сатире

КУПИО СЕБИ СЛОБОДУ, СМЕСТИО БРАТА И СУПРУГУ У ПОСЛАНИЧКЕ КЛУПЕ А САДА УЧВРШЋУЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ДА НАСТАВИ ПЉАЧКУ СРБИЈЕ

ХОЋЕ ЛИ СЕ СРБИ И НА СЛЕДЕЋИМ ИЗБОРИМА СРАМОТИТИ ПА ЗА ЦРВЕНУ, КИЛУ ШЕЋЕРА ИЛИ ЛИТРУ УЉА ПРОДАВАТИ ОТАЏБИНУ И БУДУЋНОСТ ВЛАСТИТОГ ПОТОМСТВА

До сада је у тајности финансирао кампање СНС-а за властиту слободу и посланичка места за супругу и брата а сада ће то радити отворено и тврди да ће он Вучићу донети ни мање ни више него милион гласова. Колико ће овог пута плаћати глас

Бизнисмен истиче да цела земља треба да се уједини и подржи премијера, за кога каже да је прави државник и да једини може да победи у првом кругу

Богољуб Карић, бизнисмен и лидер Покрета снага Србије, за Курир каже да нема дилему кад је реч о кандидату за председничке изборе и поручује да цела земља треба да се уједини и подржи премијера Александра Вучић јер једини побеђује у првом кругу!

Карић је мишљења да нови председник Србије не би требало да има само протокоралну функцију, као сада, већ да треба да му се дају овлашћења као председнику Америке.

Увести председнички систем

– Не ради се овде само о Вучићу, за кога гарантујем да побеђује у првом кругу! Он је државник и за ову земљу је урадио као ниједан премијер у последњих 30 година. Од Тита нисмо имали оваквог државника, а тако га дочекују и у Француској, Немачкој, Русији, Кини, Индији… Грађани Србије свог председника бирају на изборима, непосредно. И зато треба се уведе председнички систем, као што је у Америци, Русији, Француској. Председник, или ако хоћете Вучић, кад победи у првом кругу, треба да има иста овлашћења као и Доналд Трамп – сматра Карић и додаје:

– Систем у земљи морамо да мењамо од врха надоле, зато и предлажем шира председничка овлашћења. Ето, видите, као што раде Трамп и Путин…

На питање зашто не жели да се кандидује за шефа државе, Карић одговара да је глупо и бесмислено расипати снагу, те да је његова порука да сви треба да се удруже око заједничког кандидата како би показали и региону и свету да смо јединствени.

– Ниједан премијер Србије за мојих 63 године није уложио оволико енергије и љубави да учини Србију модерном. Морамо да дамо максималну подршку човеку који хоће да ради, који воли да ради и остварује невероватне резултате. Али ми смо Срби сви сумњичави, никоме не верујемо. Оно што је чисто бело ми кажемо да је сиво. Морамо свима око нас, Хрватима, Албанцима, Босанцима, да покажемо да смо јединствени – истиче лидер Покрета снага Србије.

Верује у себе

Бизнисмен је самоуверен, па истиче да не прича празне приче, већ да он и његова странка Александру Вучићу могу да донесу, ни мање ни више, него милион гласова на изборима:

– Имам милион гласова затворених очију. На изборима 2004. године за само 28 дана кампање освојио сам 700.000 гласова. А тада није било ни Фејсбука нити ичег сличног.

Премијер Вучић о изборима и ривалима

ПОЛИТИКА ОПОЗИЦИЈЕ ЈЕ МРЖНЈА ПРЕМА МЕНИ!

Премијер Александар Вучић рекао је да не жели да одговара на нападе опозиционих лидера, али да у њиховим наступима није видео никакву политичку идеју осим мржње против њега и напада на резултате Владе. Вучић је рекао да је у уторак увече, „до дубоко у ноћ“, гледао телевизијске емисије у којима су представници опозиције гостовали, али да „није имао богзна шта да види“.- Неки ме мрзе, неки ме не воле, неки не знају шта би изговорили осим мог имена, али од политике мало шта сам имао да чујем, а нека грађани процене сами – рекао је Вучић.Премијер је замолио новинаре да му кажу да ли су чули нешто занимљиво из програма или идеја опозиције, али је оценио да то неће бити могуће јер ничега занимљиво није ни било.- Ми ћемо да наставимо да гурамо земљу напред… Спрдали су се са овим пројектом („Београд на води“, прим. аут.), а погледајте какве величанствене зграде ничу. Србија у јануару има 19 милијарди динара суфицита, што је 11,3 пута више од плана, а приходи су већи за шест милијарди, и то без додатних давања – рекао је Вучић.

О другим кандидатима

НЕ ТРОШИТЕ ПАРЕ УЗАЛУД

Карић има поруку и за друге кандидате.- Не трошите паре за кампању кад је председник већ познат. Предлажем кандидатима, мојим пријатељима, да не шпартају по Србији и не хабају ђонове. Боље им је да чувају паре, ионако је економска криза – нашалио се Карић.

О Русији
ПУТИН ЗБОГ ВУЧИЋА ОТВОРИО ВРАТА

Карић наводи да је Вучић као председник Владе за непуне две године отворио врата Кремља и придобио председника Русије Владимира Путина.- Путин је дословце рекао овако: „Све што Србија произведе, изволите и продајте у Русији.“ И не само то, спреман је и да финансира српску производњу. Е, то је Путин поручио Вучићу. А то није мала ствар, већ огромна – наводи наш саговорник.

 

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *