И У ЧАЧКУ ЛАЖИ И ДЕМАГОГИЈА НА ШТЕТУ НЕЗАПОСЛЕНИХ
Одсељене, умрле, партократски запослене…рачунају као да су запослили и у свој УСПЕХ

НЕ ЛАЖИТЕ ВИШЕ НАРОД ОБЈАВИТЕ ФИРМЕ И ИНСТИТУЦИЈЕ ГДЕ ЈЕ НАРОД ЗАПОСЛЕН НЕ МАНИПУЛИШИТЕ ЦИФРАМА. НЕ ВРЕЂАЈТЕ ГРАЂАНЕ КОЈИ СУ ЗА ВАС ОЧИГЛЕДНО САМО БРОЈЕВИ.

Prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Čačku, u Moravičkom okrugu trenutno su nezaposlena 18.823 lica. Ana Dojčilović, načelnik Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju u čačanskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kaže da je taj broj za oko 3.500 manji u odnosu na isti period prošle godine.

– U Čačku je trenutno prijavljeno 9.957 aktivno nezaposlenih lica. Iz opštine Gornji Milanovac prijavljeno je 2.928, u Ivanjici 4.170, a u Lučanima 1.768 lica. To znači da na području Moravičkog okruga u ovom trenutku ima 18.823 aktivno nezaposlenih lica, što je za oko 3.500 manji broj u odnosu na isti period prošle godine, kada je u Moravičkom okrugu bilo prijavljeno 22.371 nezaposleno lice. Na području Čačka u istom periodu prošle godine bilo je prijavljeno 11.858 nezaposlenih lica. Tokom prošle godine poslodavci su koristili subvencije za zapošljavanje lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, što je jedan od razloga zašto je broj nezaposlenih sada manji, izjavila je Ana Dojčilović.

ИЗВОР ЏЕНАРИКА

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

Upozorenje RHMZ: Stiže sneg, cela Srbija pod “alarmima”

Republički hidrometeorološki zavod izdao upozorenje zbog snega na području Srbije, a početak snežnih padavina se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *