ВУЧИЋ ЋЕ БИТИ И ПРЕДСЕДНИК И ПРЕМИЈЕР
Избори само ако се пронађе довољно лојалан кандидат да мисли Вучићевом главом

Александар Вучић пред тешком одлуком потребно је да изабере председничког кандидата а  суаочава се са факторима  ризика обзиром да не може бити у истом моменту лично на обе политичке функције.

Вучићев кандидат за неку од ових позиција мора бити неко кога он дебело “има у шаци” како би криминални партократски систем и даље функционисао. Никако се не сме ослонити на лојалност обзиром да ЧИСТИ одлазе из ове политичке организације и коалиције.

Многе службе престале су бити ДРЖАВНЕ и постала ВУЧИЋЕВЕ.

Као дугогогодишњи шеф тајних служби у почетку кроз Микија Ракића и касније када  се самопоставио на ту функцију наместио је једну од најбитнијих државних служби да ради искључиво и само онако како је он то замислио.

Од покојног Микија Ракића Вучић је добио материјал и сазнања којима многе политичке противнике вешто уцењује и приморава да “играју како он свира”.

По потреби у јавности се појављују видео снимци, транскрипти и докази који указују на повезаност високих функционера са криминалцима и криминалним радњама очигледно као опомена јер се на томе све завршава. Очигледно плате да се “не шири прича” или пристану да “заиграју како им се каже”.

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *