Почетна / Архива / ВУЧИЋ ЋЕ БИТИ И ПРЕДСЕДНИК И ПРЕМИЈЕР Избори само ако се пронађе довољно лојалан кандидат да мисли Вучићевом главом

ВУЧИЋ ЋЕ БИТИ И ПРЕДСЕДНИК И ПРЕМИЈЕР Избори само ако се пронађе довољно лојалан кандидат да мисли Вучићевом главом

Александар Вучић пред тешком одлуком потребно је да изабере председничког кандидата а  суаочава се са факторима  ризика обзиром да не може бити у истом моменту лично на обе политичке функције.

Вучићев кандидат за неку од ових позиција мора бити неко кога он дебело „има у шаци“ како би криминални партократски систем и даље функционисао. Никако се не сме ослонити на лојалност обзиром да ЧИСТИ одлазе из ове политичке организације и коалиције.

Многе службе престале су бити ДРЖАВНЕ и постала ВУЧИЋЕВЕ.

Као дугогогодишњи шеф тајних служби у почетку кроз Микија Ракића и касније када  се самопоставио на ту функцију наместио је једну од најбитнијих државних служби да ради искључиво и само онако како је он то замислио.

Од покојног Микија Ракића Вучић је добио материјал и сазнања којима многе политичке противнике вешто уцењује и приморава да „играју како он свира“.

По потреби у јавности се појављују видео снимци, транскрипти и докази који указују на повезаност високих функционера са криминалцима и криминалним радњама очигледно као опомена јер се на томе све завршава. Очигледно плате да се „не шири прича“ или пристану да „заиграју како им се каже“.

Информације о pravdaipravo

Погледајте такође

ПРЕМИНУО ВЛАДИКА МИЛУТИН

Ноћас, 2 сата иза поноћи, преминуо је Епископ ваљевски Владика Милутин.   Владика Милутин је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *