И МИШКОВИЋ ОСЛОБОЂЕН
ЈОШ ЋЕ ДА ОДЕРЕ СРБИЈУ И СРБСКИ НАРОД

Стразбур/Београд, 29. 12. 2016.

Суд у Стразбуру пресудио је да је Мирослав Мишковић, познати бизнисмен из Србије, невин по оптужбама које су му стављане на терет! У маратонском процесу вођеном пред овим европским судом, симбол борбе против корупције премијера Александра Вучића – ослобођен je свих оптужби.

Подсетимо, Мишковић је ухапшен пре четири године, у спектакуларној акцији, заједно са сином му Марком и власником „Нибенс групе“ Милом Ђурашковићем. У притвору је провео седам и по месеци, а на основу компликоване рачунице то је, преточенo у евре, изнело равно две милијарде (и нешто ситно). Заступник Србије замолио је суд, и Мирослава Мишковића лично, да тај износ држава (и порески обвезници) исплате на 100 једнаких рата.

Како незванично сазнајемо, кад је ово чуо – премијер се разбеснео, викао је и питао: „Зар је могуће да нема доказа ни против Мишковића“?! У истом наступу беса г. Вучић је истакао светле примере господе Динкића и Карића који су се, иако ослобођени оптужби, уздржали од тражења (и више него) праведне одштете.

(С*ање ствари)

Фејсбук коментари
Подели објаву наShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Погледајте такође

ШЕШЕЉ НАУЧИО СИНОВЕ, НАЈБОЉИ БИЗНИС СУ ПАТРИОТИЗАМ И ПОЛИТИКА

Шешељ “јуниор”  ПОСТАО посланик. Александар Шешељ је студент, а рођен је 1993. године. Он је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *