Бесплатни правни савети
ПРАВДА И ПРАВО

Почетна / Архива / НЕУКУС, СМЕЈУРИЈА, ЦИРКУС ИЛИ БЕЗОБРАЗЛУК?! После јавних тоалета, семафора, на ред дошла и школска ограда?! У Ковину отворена ограда школе „Васа Пелагић“….

НЕУКУС, СМЕЈУРИЈА, ЦИРКУС ИЛИ БЕЗОБРАЗЛУК?! После јавних тоалета, семафора, на ред дошла и школска ограда?! У Ковину отворена ограда школе „Васа Пелагић“….

KOVIN – U Srednjoj stručnoj školi „Vasa Pelagić“ u Kovinu nastavnici, stručno osoblje i učenici svečano su otvorili ni manje ni više nego školsku ogradu!
Posle niza ceremonija otvaranja koje su Srbiju ostavile bez teksta, poput semafora u Kraljevu, lifta u Apatinu i ograde u Novom Sadu, svečanost puštanja u korišćenje školske ograde u Kovinu svojim prisustvom su uveličali i lokalni funkcioneri, a gosti su, kako to i nalažu srpski običaji, posluženi pogačom i solju.
Da šou bude veći, i opština i škola su se ogradom, ukrašenom šarenim balonima, pohvalili na svojim zvaničnim veb-prezentacijama, istakavši da je reč o „poboljšanju uslova za rad, što doprinosi i uspehu učenika i nastavnika“ i „kapitalnom projektu realizovanom uprkos oskudnim finansijskim sredstvima“.
Usledio je aplauz i svečani ručak za zvanice.
(Foto: Opština Kovin)

Информације о Ana Markovic

Погледајте такође

СРБИ – СИНОВИ И КЋЕРИ СВЕТОГ САВЕ

Разговор о Србима, вођен између Дејва и Дитриха Хефлера, описан је у књизи „Пупољак зла“ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *